Paessler benoemt Joachim Weber tot nieuwe CTO

Joachim Weber

15-02-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Paessler benoemt Joachim Weber tot nieuwe CTO

Paessler AG, de monitoringexpert, stelt Joachim Weber aan als Chief Technology Officer (CTO). Weber voegt meer dan drie decennia ervaring in de sector toe aan de raad van bestuur. Daarnaast bekleedde hij verschillende senior-functies in EMEA en internationaal, en voegt hij zich bij het bedrijf om de ontwikkeling en innovatie verder voort te zetten.

Ondersteunen van duurzame groei
Sinds 1997 levert Paessler netwerkoplossingen aan klanten overal ter wereld. Met meer dan 500.000 actieve gebruikers ondersteunt Paessler ondernemingen in alle sectoren bij het bewaken, stroomlijnen en beheren van hun IT-, OT- en IoT-infrastructuren. Als CTO leidt Weber het groeiende ontwikkelingsteam van Paessler en houdt hij toezicht op de continue optimalisaties in het productportfolio. Ook neemt Weber de leiding bij het introduceren van nieuwe functies, functionaliteiten en aanbiedingen voor klanten.

Voor zijn aanstelling bij Paessler, werkte Weber de afgelopen 20 jaar bij Trend Micro en EMC Corporation. Daar vervulde hij verschillende leidinggevende rollen, waaronder VP of Technical Solutions, Director of Global Services en Global Technical Council Leader. Bij Trend Micro was Weber verantwoordelijk voor alle technische gebieden, zoals presales, postsales, consulting, training, technische ondersteuning en productbeheer. En bij EMC Corporation richtte Weber zich op virtuele datacenterpraktijken, evenals wereldwijde services via kanalen en markten.

Terug naar nieuws overzicht