ABC E-Business kiest voor DevRepublic als partner in groei

14-02-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

ABC E-Business kiest voor DevRepublic als partner in groei

Het Eindhovense bedrijf ABC E-Business, bekend als Microsoft Gold Partner op het gebied van Business Central, kiest voor DevRepublic als partner om hun software-ontwikkelteam verder te laten groeien. De afgelopen jaren is het bedrijf hard gegroeid en om aan de vraag te voldoen wil ABC E-Business opschalen. DevRepublic zal hierbij ondersteunen door een Indiaas team met ontwikkelaars te integreren in de ABC E-Business organisatie.

Antoine Brok, COO van ABC E-Business, is blij met de keuze voor DevRepublic. “We hebben meer dan 250 klanten in het MKB. We bieden voor elk bedrijf in dit segment een oplossing middels Business Central. We werken volgens standaarden, waarmee we onze klanten altijd van een bewezen oplossing kunnen voorzien. Vanwege de groei in klanten willen we meer ontwikkelcapaciteit hebben. DevRepublic heeft al snel laten zien de juiste mensen te kunnen vinden en dit gestructureerd voor ons op te zetten.”

John Wassing, eigenaar van DevRepublic: “De manier waarop ABC E-Business haar groei insteekt is iets wat we herkennen. Zelf hebben we ook de nodige ontwikkelcapaciteit beschikbaar waardoor we onze Indiase ontwikkelaars op korte termijn voor onze klanten kunnen inzetten. Het werken op afstand is iets wat de afgelopen twee jaar normaal is geworden. Onze ontwikkelaars uit India plukken daar ook de vruchten van. We kijken dan ook uit naar deze nieuwe samenwerking.”

ABC E-Business start de samenwerking met een team van 3 Indiase ontwikkelaars welke door het DevRepublic team in Zwolle worden begeleid tijdens de onboarding in het ABC E-Business team.

Foto: Linda den Heijer, Antoine Brok (beiden van ABC E-Business), John Wassing en Patrick Visch (DevRepublic)

Terug naar nieuws overzicht