SoftwareONE neemt Predica over

08-02-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

SoftwareONE neemt Predica over

SoftwareONE, wereldwijde leverancier van end-to-end software en cloud technologie-oplossingen, neemt Predica over. Predica is een Europese leverancier van Microsoft Azure cloud migratie, applicatie modernisatie en managed services. De overname betekent een aanzienlijke uitbreiding van het Cloud Services-platform van SoftwareONE en voegt een portfolio toe van diensten, technisch talent en leveringsmogelijkheden.

Predica is opgericht in 2009 en heeft zijn hoofdkantoor in Polen. Het is een cloud-native leverancier van Azure Cloud professional en managed services en bedient blue-chip enterprise-klanten in Europa, het Midden-Oosten en de VS. Als Microsoft Gold-partner met 15 Gold-competenties en de status van Azure Expert Managed Service Provider, is het bedrijf gespecialiseerd in applicaties & DevOps, cloudinfrastructuur, beveiliging en data-analyse om digitale transformatie bij klanten te stimuleren.

Stijgende vraag naar professionele en managed services

Bernd Schlotter, President van SoftwareONEServices: "De adoptie van de publieke cloud blijft snel groeien nu organisaties 'cloud first'-strategieën nastreven, waardoor de vraag naar professionele en managed services toeneemt. De overname van Predica breidt onze cloud-native capaciteiten uit en vult onze bestaande Azure Cloud Services business goed aan. Ik ben zeer onder de indruk van Predica's reis en efficiënte operationele model en kijk ernaar uit om het hele team te verwelkomen bij SoftwareONE."

"We zijn verheugd om onze krachten te bundelen met SoftwareONE. Onze missie is altijd geweest om klanten te helpen Microsoft-technologie te gebruiken voor een hogere productiviteit en een beter doel. Samen met SoftwareONE kijken we ernaar uit om een nog grotere impact te hebben op het ondersteunen van organisaties bij hun complexe digitale transformatie-eisen, terwijl we onze diepgaande technische kennis, best practices en visie inbrengen", aldus Andrzej Lipka, CEO en medeoprichter van Predica.

Met deze transactie zullen de meer dan 300 experts op het gebied van cloud-technologie en het leiderschapsteam van Predica toetreden tot SoftwareONE en haar snelgroeiende multi-cloud Cloud Services-platform. De overname versterkt de wereldwijde capaciteiten van Cloud Services, dat momenteel meer dan 1.800 actieve beheerde klanten in 56 landen bedient, met meer dan 3.500 technologie-experts wereldwijd. In 2021 nam SoftwareONE HeleCloud over, een partner van AWS voor managed service providers, evenals Intelligence Partner, een leverancier van clouddiensten van Google, om klanten te ondersteunen op hun weg naar de cloud.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud