Erdem Coban Kilinc wordt Managing Director bij Networking4all

Erdem Coban Kilinc, Managing Director Networking4all

05-02-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Erdem Coban Kilinc wordt Managing Director bij Networking4all

Per 1 februari 2022 wordt Erdem Coban Kilinc de nieuwe Managing Director van Networking4all, internationaal bedrijf met een groot aanbod in cybersecurity diensten. Frank Leest, oprichter en eigenaar, blijft actief als CEO van Networking4all, maar draagt de leiding van Networking4all over aan Erdem Coban Kilinc.

“Met de komst van Erdem in deze rol kan ik mij volledig richten op de marktvisie van Networking4all,” zegt Frank. “Mijn kracht ligt in het doorgronden van kansen in deze razendsnelle groeimarkt, terwijl Erdem strategisch en organisatorisch ijzersterk is. Doordat hij de afgelopen jaren als CCO nauw betrokken was in de koerswijziging van Networking4all, is dit ook nog eens een soepele overgang voor het bedrijf.”

Erdem is sinds 2018 werkzaam binnen Networking4all. Als Manager Sales wist hij de kwaliteit, efficiëntie en productiviteit aanzienlijk te vergroten. Daarna zette hij als CCO de afdelingen Customer Care en Product op, waarmee in recordtempo de transformatie van SSL bedrijf naar cybersecurity dienstverlener succesvol werd afgerond. Ondertussen bleef ook de klanttevredenheid en omzet van Networking4all groeien.

“Ik ben Frank dankbaar voor het vertrouwen en kijk ernaar uit om mijn organisatorische ervaring te gebruiken in onze markt,” zegt Erdem. “De focus zal dit jaar komen te liggen op innovatie, versterking van onze dienstverlening en groei van ons merk.”

Erdem heeft bekend gemaakt dat hij met zijn eigen Management Team zal gaan werken, wier namen deze maand bekend worden gemaakt.

Terug naar nieuws overzicht