Redactie - 04 februari 2022

Akorstore geeft onafhankelijke merken gratis podium op Trendz vakbeurs

Akorstore geeft onafhankelijke merken gratis podium op Trendz vakbeurs image

Ankorstore, een marktplaats voor onafhankelijke merken en lokale retailers, biedt dit jaar 67 onafhankelijke home & lifestyle-merken kosteloos expositieruimte op de Trendz vakbeurs. Hiermee wil Ankorstore onafhankelijke merken ondersteunen in hun gezond economisch herstel en verdere groei.

Vakbeurzen zoals Trendz zijn belangrijke momenten waarop merken met retailers kunnen verbinden. Maar de evenementenbranche verkeert al jaren in onzekerheid, waardoor beurzen verplaatst of geannuleerd worden. Dat is een grote uitdaging voor onafhankelijke merken, voor wie vakbeurzen een significante investering zijn - zeker wat betreft tijd.

Kosteloos producten tentoonstellen

Ankorstore gelooft dat de onafhankelijke retailbranche niet zou moeten kampen met onzekerheid of noodgedwongen beurzen aan zich voorbij hoeven laten gaan. Daarom heeft Ankorstore expositieruimte ingekocht en 67 op het platform aangesloten merken uitgenodigd hun producten kosteloos tentoon te stellen.

“Het is onze missie om de onafhankelijke retail te ondersteunen”, zegt Stéphane Roy, Country Manager Ankorstore Nederland en België. “Merken en retailers met elkaar verbinden is daar een cruciaal onderdeel van. We vinden dat die verbinding zo laagdrempelig mogelijk moet zijn. Online geven we onafhankelijke merken en retailers deze mogelijkheid via ons platform. Het aanbieden van fysieke expositieruimte sluit daar perfect op aan. Het was dan ook een logische keuze lokale merken uit te nodigen voor Trendz.”

'Begin van onze samenwerking'

“Geweldig dat zo een groot platform aandacht geeft aan een authentiek merk met een verhaal als het onze”, zegt Silvan Glorie van Meuq designlampen. “Alleen hadden we dit nooit kunnen doen, maar Ankorstore support ons helemaal. Dit is nog maar het begin van onze samenwerking!”

"Vakbeurzen blijven heel belangrijk om klanten kennis te laten maken met onze producten, zodat ze er een echt gevoel bij krijgen”, aldus Ilse Hummelink van Lot83 lifestyle-accessoires. “Daarna kan ik ze doorverwijzen naar Ankorstore voor mijn verkoop."

De Trendz vakbeurs vindt plaats op 6, 7 en 8 februari 2022 in de Evenementenhal Gorinchem. Meer informatie is hier beschikbaar.