Edward van de Pas benoemd tot Managing Director Business Development & Strategie bij codecentric

Edward van de Pas

04-02-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Edward van de Pas benoemd tot Managing Director Business Development & Strategie bij codecentric

De 45-jarige Edward van de Pas (foto) is per 1 februari de nieuwe Managing Director Business Development & Strategie van codecentric, een full stack projecten-, consultancy- en auditorganisatie. Van de Pas richt zich in deze functie onder andere op de groei van codecentric binnen de Benelux-markt. Daarnaast gaat Van de Pas de dagelijkse leiding van de organisatie op zich nemen. Met deze nieuwe aanstelling wil codecentric het succes van de afgelopen jaren voortzetten en nieuwe markten en segmenten gaan aanboren in de Benelux.

Van de Pas is een bekende binnen de IT-sector. Hij startte zijn carrière 22 jaar geleden binnen de IT, waarbij hij het afgelopen decennium werkzaam was bij managementadviesbureau Quint. Daar heeft hij als Partner Public Sector een bijdrage geleverd aan de groei van de organisatie. Voor hij bij Quint werkte, verdiende Van de Pas zijn sporen bij grote partijen als Gartner, Xebia en Sogeti. Hij begon zijn carrière als programmeur, maar bekleedde daarna snel commerciële rollen. Van de Pas weet als geen ander IT en commercie te combineren, om zo voor klanten de beste resultaten te behalen.

'Het verschil maken bij opdrachtgevers'

“Ik kijk er enorm naar uit om aan de slag te gaan met het team en de opdrachtgevers. Bij codecentric spelen wij op het gebied van digitalisering en performancevraagstukken een belangrijke rol en hebben we professionals in dienst die het verschil maken bij opdrachtgevers. In mijn nieuwe rol kan ik de verbinding zoeken tussen de wensen van de klant en wat codecentric te bieden heeft. Die uitdaging spreekt mij enorm aan", aldus Van de Pas.

Robbert Veraart, oprichter van codecentric: “Met de aanstelling van Edward zetten wij de volgende stap in waar we met codecentric naartoe willen. We willen een nieuwe prospositie uitwerken en waarde creëren in de IT-markt. Edward heeft met zijn jarenlange ervaring de kennis en expertise om een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan codecentric. Wij zijn van mening dat Edward de juiste persoon is om dat te bewerkstelligen.”

Terug naar nieuws overzicht