Jeroen Dubel benoemd partner transport en vervoer bij PA Consulting Nederland

Jeroen Dubel

02-02-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Jeroen Dubel benoemd partner transport en vervoer bij PA Consulting Nederland

PA Consulting (PA) verwelkomt de 52-jarige Jeroen Dubel (foto) als nieuwe partner. In zijn nieuwe rol richt Dubel zich op de Nederlandse transport- en vervoersector, waar hij innovatietrajecten van strategie tot realisatie gaat aansturen. Dubel komt van TNO, waar hij de afgelopen jaren werkzaam was als Managing Director Strategy.

Dubel heeft meer dan 25 jaar ervaring in consulting en senior management. Voor zijn functie bij TNO werkte hij als consulting partner bij Nolan, Norton & Co. en was hij consultant bij KPMG Management Consulting. Als consulting partner richtte Dubel zich op transport, logistiek en de reisbranche. Daarnaast heeft hij in zijn 20 jaar als management consultant gewerkt voor organisaties in de voedingsmiddelenindustrie, engineering, elektronica en financiële dienstverlening. Hij adviseerde het senior management over strategie, strategie-uitvoering, bedrijfstransformatie en prestatieverbetering.

Focus op innovatie en verandering

“Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan”, zegt Dubel. “PA heeft een geweldige focus op innovatie en verandering, en combineert technologie en strategie met een hands-on aanpak die blijvende verandering voor klanten realiseert. De transport- en vervoersector staat voor grote uitdagingen, onder andere op het gebied van duurzaamheid, digitalisering en business modellen. Ik kijk ernaar uit om vanuit mijn rol bij PA toonaangevende bedrijven en organisaties in deze sector te ondersteunen in hun langetermijnambities.”

“We zijn blij dat we Jeroen kunnen verwelkomen”, zegt Mark Griep, hoofd PA Nederland. “Hij heeft een indrukwekkende staat van dienst en beschikt over alle kwaliteiten die we bij PA hoog achten: praktisch, ambitieus en resultaatgedreven, maar ook persoonlijk en klantgericht. We kijken dan ook uit naar een succesvolle samenwerking.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People, Digital