HP introduceert All-in-One PC devices voor hybride werkervaring

01-02-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

HP introduceert All-in-One PC devices voor hybride werkervaring

Nu veel mensen hun tijd verdeelt tussen werk en privé is er volgens HP behoefte aan een sterke en betrouwbare desktop PC. Daarom introduceert HP Inc. nieuwe All-inOne- PC’s die zijn uitgerust met HP Presence. Ook kondigt HP nieuwe commerciële desktop PC’s en Z by HP-workstations aan.

De nieuwe HP All-in-One PC's zijn de oplossing voor zowel de kantoor- als thuiswerkers. De nieuwste HP AiO PC's zijn uitgerust met HP Presence en bieden een betere manier om online gezien en gehoord te worden. De 5MP camera met HP Auto Frame zorgt ervoor dat gebruikers goed zichtbaar zijn. Dynamic Voice Leveling optimaliseert automatisch de helderheid van de stem om een consistent volume te behouden, zowel dichtbij als veraf van de microfoon. AI-noise reduction 2.0 filtert ongewenste achtergrondgeluiden. De optionele 16MP binning (4MP) camera legt automatisch meer videodetails vast bij het werken in een lichte of donkere omgeving.

Met behulp van de MyHP app kunnen gebruikers en IT, de PC-ervaring eenvoudig aanpassen, van audio- en video-instellingen, tot het updaten van de nieuwste HP hardware- en software innovaties. HP Run Quiet Design stemt de ventilatoren af om systemen stil en koel te houden, zodat de gebruikers en hun omgeving zo min mogelijk worden afgeleid.

HP Wolf Security for Business beschermt de AiO PC's tegen cyberbedreigingen, zodat bedrijfs- en gebruikersgegevens veilig blijven. Bovendien verlengt de Monitor Mode de levenscyclus van PC’s door de AiO PC's automatisch om te zetten in stand-alone displays.

De HP Presence AiO Conferencing PC met Zoom Rooms is een oplossing die speciaal is ontworpen voor het optimaliseren van vergaderingen. De elegante HP Presence AiO Conferencing PC is beschikbaar met een 23,8" of 27" diagonaal scherm en wordt aangedreven door een 12e generatie Intel processor. Met de vooraf geïnstalleerde Zoom Rooms-software kunnen gebruikers makkelijk vergaderingen houden en samen brainstormen door middel van een whiteboard op het scherm.

De HP EliteOne 800 G9 AiO Desktop PC, uitgerust met HP Presence, 12e generatie Intel processors en Windows 11, is perfect voor de hybride werkplek. De HP EliteOne 800 G9 AiO is beschikbaar met een 23,8-inch of 27-inch diagonaal scherm en heeft een zilverkleurige look, aangevuld met clean-desk opbergsysteem en een kleine footprint, waardoor hij ideaal is voor thuis of op kantoor.

Gebruikers kunnen zware programma’s en virtuele vergaderingen aan met Wi-Fi 6E en Bluetooth 5.2. De verstelbare hoogte van de standaard met optionele draadloze oplader en ingebouwde VESA-montage zorgen voor hybride werkflexibiliteit.

Aan de slag met Powerful Desktops

De HP Elite 800 G9 desktop PC serie, aangedreven door 12e generatie Intel® processoren en NVIDIA RTX graphics, is ontworpen voor de toenemende werkdruk van werknemers. Deze desktop PC's bieden flexibele prestaties, AI-samenwerking en sterke beveiligings- en gebruikservaring.

De HP Elite Mini 800 G9 Desktop PC kan zware programma’s, grote bestanden en multitasking met gemak aan - en dat allemaal in een PC met het formaat van een boek. Gebruikers kunnen tot acht beeldschermen aansluiten en de PC verandert in een krachtpatser op het gebied van samenwerking wanneer deze wordt gekoppeld aan een HP E-serie Conferencing Monitor - volledig uitgerust met webcam, microfoon en luidsprekers.
De HP Elite SFF 800 G9 desktop PC biedt ongekende prestaties, uitbreidingsmogelijkheden en betrouwbaarheid in een compact ontwerp.
De HP Elite Tower 800 G8 Desktop PC levert hoge prestaties die nodig zijn voor power users die complexe programma's en veeleisende grafische content gebruiken.
HP kondigde ook de HP Elite 600 G9 serie desktop PC's en HP Pro 400 G9 serie desktop PC's aan met 12e generatie Intel processors en snel DDR5-geheugen.

Professionele prestaties met Z

Tijdens CES 2022 kondigde HP de HP Z2 Mini G9 aan, 's werelds krachtigste mini-workstation. Het Z by HP instapmodel desktopportfolio is gebouwd voor ontwerpers die met meerdere applicaties tegelijk werken, 3D-modellering en complexe visualisaties, inclusief raytracing en virtual reality.

De Z2 SFF G9, 's werelds krachtigste SFF-workstation, is een hybride powerhouse die in staat is om voor het eerst op een SFF-workstation high-performance, simulaties en real-time raytracing te realiseren. Met de ondersteuning van NVIDIA RTX bestaat de Z2 SFF G9 uit professionele graphics en next-gen Intel Core K-serie processoren.

De HP Z2 Tower G9 is ontworpen om naadloos applicaties te draaien voor snelle weergave, snelle simulaties en real-time raytracing. Aangedreven door next-gen Intel Core processoren, inclusief K-serie, en NVIDIA RTX professionele graphics, kunnen ze high-performance workflows aan zonder enige vertraging.

De HP Z1 Tower G9, HP's meest betaalbare instap-desktopworkstation, biedt ontwerpers en editors ISV-gecertificeerde hardware en toonaangevende beveiliging voor professionele workflows.

Prijs en beschikbaarheid

Deze producten zijn naar verwachting in maart, april en mei beschikbaar en de prijs wordt rondom de beschikbaarheid van het product bekend gemaakt:

Maart:
• HP Elite Mini 800 G9 Desktop PC
• HP Elite SFF 800 G9 Desktop PC
• HP Elite Tower 800 G9 Desktop PC
• HP Elite 600 G9 Desktop PC-serie
• HP Z2 SFF G9
• HP Z2 Tower G9
• HP Z1 Tower G9
April:
• HP EliteOne 800 G9 All-in-One Desktop PC
Mei:
• HP Presence All-in-One Conferencing PC met Zoom Rooms
• HP Pro 400 G9 desktop PC-serie

Terug naar nieuws overzicht
Digital Workplace