Barracuda versterkt MSP-beveiligingsoplossingen met SentinelOne

01-02-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Barracuda versterkt MSP-beveiligingsoplossingen met SentinelOne

Barracuda Networks, leverancier van cloud-first beveiligingsoplossingen, gaat het Singularity XDR-platform inzetten. Met behulp van het platform helpt Barracuda Networks MSP's bij het voorkomen van, detecteren van en autonoom reageren op dreigingen op machinesnelheid met AI-gedreven XDR.

Barracuda helpt meer dan 200.000 klanten wereldwijd om hun gegevens en medewerkers te beschermen tegen dreigingen. Barracuda selecteerde SentinelOne om zijn endpointbescherming en response-portfolio te versterken vanwege de API-mogelijkheden van SentinelOne, flexibele workflow-integraties en platformefficiëntie. Door de integratie beschikken MSP's die SKOUT Managed XDR en SentinelOne gebruiken over gestroomlijnde analyse, detectie en incidentrapportage.

'Beveiligingsteams verdrinken in data en waarschuwingen'

"Beveiligingsteams staan voor de uitdaging om elke rand van hun netwerk te bewaken en te beschermen, maar verdrinken in data en waarschuwingen", zegt Neal Bradbury, SVP, Barracuda MSP. “Er zijn niet genoeg bekwame mensen om cyberbeveiligingsproducten op grote schaal te bedienen. Onze alliantie met SentinelOne stelt MSP's in staat om aanvallers een stap voor te blijven en inbraakpogingen in realtime aan te pakken.”

Door de mogelijkheden van SentinelOne kunnen organisaties meer preventieve acties, snellere responstijden en geautomatiseerde workflows verwerken in hun dynamische, technologiegebonden perimeter. SentinelOne vervangt traditionele antivirus (AV), next-generation antivirus (NGAV), endpointdetectie en -respons (EDR) en diverse point-solutions door het AI-gedreven Singularity XDR-platform.

'Elke plek waar zich gegevens bevinden is kwetsbaar'

"Elke plek waar zich gegevens bevinden is kwetsbaar, van apparaat tot server tot de cloud", zegt Brandon Andrews, VP Worldwide MSP, SentinelOne. "De combinatie van SentinelOne's AI-gedreven XDR en Barracuda's SKOUT Managed XDR helpt MSP's om eventuele beveiligingslacunes te dichten en hun cybersecurity-stack te vereenvoudigen. Dit elimineert de inefficiënties die gepaard gaan met legacy en crowd-powered oplossingen."

Terug naar nieuws overzicht
Security