Witold Kepinski - 31 januari 2022

g-company behaalt de Google Work Transformation Enterprise Partner Specialization

g-company behaalt de Google Work Transformation Enterprise Partner Specialization image

g-company, onderdeel van Xebia, meldt dat zij de Work Transformation Enterprise Partner Specialization in het Google Cloud Partner Advantage Programma heeft behaald. Het bereiken van deze specialisatie onderstreept de expertise en de effectiviteit van g-company in het bouwen van klantoplossingen met behulp van Google Cloud-technologie.

Partner Advantage is erop gericht Google Cloud-klanten te voorzien van gekwalificeerde partners met aantoonbare technische bekwaamheid en klantsuccessen in het realiseren van gespecialiseerde oplossingen in specifieke servicegebieden.

Partners met de Work Transformation Enterprise specialisatie hebben aantoonbaar succes behaald bij de implementatie van Google Workspace bij grote organisaties, inclusief het leveren van diensten voor de ondersteuning van alle projectdomeinen (zoals Governance, Technical, People, Process en Support).

Specialisatie

Het behalen van deze Work Transformation Enterprise Partner specialisatie is het resultaat van een sterk trackrecord dat g-company de afgelopen 15 jaar heeft opgebouwd, zowel in Nederland als in België. Jonas Aerts, Teamleider Work Transformation bij g-company, onderdeel van Xebia: “De specialisatie is een eerste stap die ons gretig maakt nóg meer voor elkaar te krijgen: nóg meer tevreden mensen helpen, nóg betere uitrol van klantprojecten en nóg betere processen bouwen voor ‘de werkplek van morgen’.”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024