VMware wil afwijzing mini tender aanbod TRC Capital

28-01-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

VMware wil afwijzing mini tender aanbod TRC Capital

VMware, speler op het gebied van bedrijfssoftware, heeft aangekondigd dat het bericht heeft ontvangen van een ongevraagd "mini-tender"-aanbod van TRC Capital Corporation (“TRC”) om tot 1 miljoen aandelen te kopen van VMware's Klasse A gewone aandelen (“gewone aandelen”) tegen een prijs van 118,50 dollar per aandeel in contanten. 

De aanbiedingsprijs van TRC is 4,23% lager dan de slotkoers van$ 123,74 per aandeel VMware's gewone aandelen aan 21 januari 2022, de laatste handelsdag voordat TRC zijn mini-tenderaanbod begon. Als alle aandelen zijn verworven, zou het eigendom van TRC ongeveer 0,24% van de uitstaande gewone aandelen van VMware vertegenwoordigen.

VMware is niet gelieerd aan TRC, zijn mini-tenderaanbod of de documentatie van het mini-tenderaanbod en onderschrijft het ongevraagde mini-tenderaanbod van TRC niet.

De SEC heeft beleggers gewaarschuwd voor mini-tenderaanbiedingen en merkt op dat “[sommige] bieders mini-tenderaanbiedingen doen tegen prijzen die onder de marktprijs liggen, in de hoop dat ze beleggers zullen overrompelen als de beleggers de biedprijs niet vergelijken met de huidige marktprijs. " De SEC'srichtlijnen voor beleggers over mini-tenderaanbiedingen zijn beschikbaar op http://www.sec.gov/investor/pubs/minitend.htm .

VMware moedigt makelaars en dealers, evenals andere marktdeelnemers, aan om de SEC'sbrief met betrekking tot de verspreiding en openbaarmaking van aanbiedingen van makelaar-dealers voor minitenders op http://www.sec.gov/divisions/marketreg/minitenders/sia072401.htm .

VMware verzoekt dat een kopie van dit persbericht wordt toegevoegd aan alle distributies van materiaal met betrekking tot TRC's mini-tenderaanbod met betrekking tot de gewone aandelen van VMware.

Terug naar nieuws overzicht