Witold Kepinski - 30 januari 2022

Infinidat versnelt groei

Infinidat versnelt groei image

Infinidat, leverancier van dataopslagoplossingen, heeft aangekondigd dat het bedrijf in 2021 een groei van 40% op jaarbasis heeft gerealiseerd, inclusief een stijging van 68% op jaarbasis in het vierde kwartaal van 21. Exacte omzet en winst cijfers worden niet gegeven.

Het bedrijf heeft zijn groei met dubbele cijfers versneld dankzij drie door de industrie geprezen oplossingen: de InfiniBox en InfiniBox SSA voor primaire opslag en InfiniGuard voor moderne gegevensbescherming, noodherstel en cyberweerbaarheid.

"Infinidat heeft in 2021 een sterk groeitraject gerealiseerd en levert hoogwaardige opslagoplossingen voor ondernemingen die krachtige zakelijke en technische waarde bieden op basis van onze ultramoderne innovatie en best-in-class klantervaring", aldus Phil Bullinger, CEO van Infinidat. “Het is een jaar van transformatie geweest voor het bedrijf, en onze uitbreiding demonstreert onze bewezen groeistrategie en weerspiegelt de snel toenemende vraag naar Infinidat's software-defined storage-technologie. Het klant-, partner- en productmomentum dat we in 2021 bereikten, positioneert Infinidat voor blijvend succes en groei.”