Verizon Business en Atos werken samen aan 5G edge voor predictive analytics

28-01-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Verizon Business en Atos werken samen aan 5G edge voor predictive analytics

Verizon Business en Atos gaan samenwerken om slimme IoT-oplossingen mogelijk te maken met private 5G multi-access edge computing voor bedrijven, overheden en gemeenschappen wereldwijd. De 5G edge-oplossing zal de manier waarop bedrijven predictive analytics kunnen toepassen veranderen. Hierdoor kunnen ze hun operationele efficiëntie verbeteren, risico's beperken en hun omzet verhogen.

Door de expertise van Verizon en Atos te combineren, kunnen organisaties meeslepende digitale ervaringen creëren die volledig gebruikmaken van 5G-omgevingen aan de rand van hun netwerken. De Verizon-Atos-oplossing biedt een end-to-end architectuur die hardware, 5G, applicatie en automatisering, field services en servicedesk-ondersteuning omvat. De gezamenlijke oplossing helpt uitdagingen op het gebied van schaalbaarheid en latency tegemoet te komen.

Verizon zal het Atos Computer Vision platform implementeren in hun private 5G multi-access edge computing als onderdeel van de gezamenlijke oplossing voor ondernemingen, die kant-en-klare zakelijke use cases biedt in diverse sectoren.
Het Atos-platform helpt om belangrijke functies van AI-gedreven videoanalyse naar bedrijfskritische omgevingen te brengen. Het gebruik van de BullSequana Edge-servers van Atos stelt Verizon in staat om zijn 5G edge-mogelijkheden te verbeteren. Dit opent de deuren voor allerlei nieuwe gebruiksscenario’s en maakt verbeteringen op het gebied van netwerkbeveiliging, connectiviteit en databeheer mogelijk.

Terug naar nieuws overzicht