Arrow Electronics voegt Pure Storage toe aan ArrowSphere

26-01-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Arrow Electronics voegt Pure Storage toe aan ArrowSphere

Arrow Electronics heeft Pure as-a-Service en Pure Cloud Block Store toegevoegd aan ArrowSphere, het wereldwijde cloudbeheerplatform van Arrow. Volgens de overeenkomst met Pure Storage® worden de oplossingen beschikbaar gesteld voor klanten in een aantal regio's en landen in Europa, waaronder België, Denemarken, Finland, Frankrijk, Italië, Nederland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zweden.

Pure as-a-Service is een servicegericht flexibel afnamemodel voor het leveren van de oplossingen van Pure's oplossingen in een pay-as-you-go-format. Pure as-a-Service helpt bij het leveren van meer dan alleen besparingen op bedrijfskosten1, het transformeert de bedrijfsinfrastructuuromgevingen van klanten door diensten te leveren, zoals monitoring, service-level objectives (SLO's), en specifieke service level agreements (SLA's). Het ondersteunt blok-, bestands- en objectopslagservices die on-premise, in een co-locatiefaciliteit en in de publieke cloud kunnen worden ingezet. Een aanzienlijk deel van het economische voordeel van as-a-service-modellen is de duidelijke prijsstelling per eenheid, waardoor klanten projectenomvang en prijzen kunnen bepalen op basis van resultaten, niet op basis van de hardware die nodig is om ze te leveren.

Pure Cloud Block Store is een cloud-native oplossing die naadloze datamobiliteit, veerkracht en een consistente ervaring biedt. Pure Cloud Block Store draait op Amazon Web Services (AWS) en Microsoft Azure en biedt klanten het gemak van cloudopslag, betrouwbaarheid, lage vertragingstijd, compressie en gemakkelijke toegang. Het maakt always-on encryptie mogelijk met cloud-native cybersecurity, en biedt een oplossing die aan alle voorwaarden voldoet en die helpt bij het beschermen van gegevens met behoud van de integriteit van die gegevens.

“De wereldwijde cloud en de ‘as-a-service’-markt blijven groeien en als een vooraanstaande leverancier van oplossingen hebben we toonaangevende platforms gebouwd en allianties met leveranciers gevormd die het voor onze klanten gemakkelijker maken om van de kansen te profiteren”, zegt Alexis Brabant, vice-president sales voor Arrow's enterprise computing solutions business in EMEA. “ArrowSphere is ontworpen om de verbinding tussen cloud- en 'as a service'-providers, channelpartners en eindgebruikers te vereenvoudigen, waardoor channelpartners op maat gemaakte multi-vendor-oplossingen voor hun klanten kunnen bouwen. Door Pure as-a-Service en Pure Cloud Block Store aan ArrowSphere toe te voegen, kunnen onze klanten hun Pure Storage - en AWS-abonnementen eenvoudig op één plek aanschaffen en beheren.”

“Onze klanten willen efficiënte, betrouwbare infrastructuuroplossingen die worden geleverd via een flexibel aflevermodel”, zegt Wendy Stusrud, vice president global partner sales bij voor AWS en Microsoft Azure leveren een echte hybride ervaring, met naadloze datamobiliteit en -beheer. Deze oplossingen stellen klanten in staat om bedrijfskritieke applicaties op minder infrastructuur uit te voeren, datasilo's te elimineren en ontwikkel en of testomgevingen efficiënter te maken. Dit stelt klanten in staat om te moderniseren met meer keuze, efficiëntie en eenvoud.”

ArrowSphere, Arrow’s cloudplatform, stelt het IT-kanaal in staat om via één enkel platform een oplossing te bieden voor de aankoop en het beheer van cloudproducten en -diensten, het monitoren van activiteit en verbruik met ingebouwde business intelligence-tools, het verkopen van eigen diensten met een aanpasbare storefront en het vereenvoudigen van het factureringsproces.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud