Expereo kiest Cato voor managed SASE services

26-01-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Expereo kiest Cato voor managed SASE services

Expereo, leverancier van beheerde netwerkoplossingen, en Cato Networks, leverancier van een SASE-platform, hebben aangekondigd dat Expereo Cato SASE Cloud-diensten wereldwijd zal aanbieden. Cato heeft Expereo ook gecertificeerd als MSP Premium Partner, de hoogste certificering die Cato aan MSP's toekent, wat getuigt van de grondige SASE-training en expertise van het Expereo-team.

Expereo is een leverancier van beheerde netwerkoplossingen, waaronder wereldwijde internetconnectiviteit, SD-WAN, SASE en Cloud Access Optimization-services. "Cato Networks, leverancier van 's werelds eerste Secure Access Service Edge (SASE)-platform, is de pionier in het convergeren van netwerken en netwerkbeveiliging in de cloud. Onze klanten hebben nu toegang tot het Cato-platform via onze beheerde services. Door onze EDGE uit te breiden serviceportfolio en door dit te combineren met de Expereo Connect- en Cloud-services, beveiligen we zowel de underlay- als de overlay-oplossingen die ze nodig hebben voor het optimaliseren van veilige toegang tot on-premises en in de cloud-applicaties. Door het Cato-platform op te nemen in ons serviceaanbod, kunnen we bedienen onze klanten nu nog beter tijdens hun digitale transformatie", zegt Luc van de Leijgraaf, Director Partner Sales bij Expereo.

Samen met uitgebreide ontwerp- en implementatie-ervaring, biedt Expereo een ongeëvenaard wereldwijd bereik, met last-mile-toegang in meer dan 190 landen. "We zijn verheugd om samen te werken met Expereo", zegt Mark Draper, EMEA Channel Director voor Cato Networks. "Ons gezamenlijke aanbod stelt ondernemingen overal in staat om één wereldwijde leverancier te kiezen voor al hun SASE-eisen - van ontwerp tot implementatie tot beheer."

Terug naar nieuws overzicht
Security