TWENTY2X IT beurs Hannover gaat niet door

25-01-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

TWENTY2X IT beurs Hannover gaat niet door

De TWENTY2X beurs in Hannover, opvolger van de CEBIT, zal niet plaatsvinden in maart 2022, zoals oorspronkelijk gepland. De huidige pandemische situatie en de planningsdichtheid van andere evenementen - met name een aantal "rain-check" -evenementen - verhinderen dat TWENTY2X op de juiste manier wordt georganiseerd, op een manier die planning mogelijk maakt voor exposanten en aanwezigen.

De première van deze vakbeurs, die in het teken staat van de digitalisering van het MKB, stond oorspronkelijk gepland voor maart 2020, maar moest vanwege de Covid-19-pandemie en de bijbehorende protocollen meerdere keren worden uitgesteld. De meerdere digitale evenementen die in de tussentijd plaatsvonden, zoals TWENTY2Xvirtuals en PowerWeeks, wekten veel belangstelling, maar waren geen adequate vervanging voor een echte, fysieke beurs. De reeks TWENTY2X-evenementen moest uitmonden in een evenement op locatie waar IT-bedrijven, maar ook politieke vertegenwoordigers en onderzoekers, van gedachten zouden kunnen wisselen met MKB-gebruikers en vertegenwoordigers van het openbaar bestuur - een doel dat momenteel onmogelijk te realiseren is.

Zelfs als TWENTY2X niet doorgaat, blijft het onderwerp digitalisering een belangrijk onderdeel van de evenementenportfolio van Deutsche Messe . De digitale transformatie van het bedrijfsleven en de samenleving in al zijn verschillende vormen, voor alle verschillende betrokken doelgroepen, zal tot ver in de toekomst een belangrijk kenmerk blijven van het expositiecentrum van Hannover.

Terug naar nieuws overzicht