Dyanix maakt crowdsourcing-oplossingen van ScaleHub beschikbaar in EMEA

26-01-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Dyanix maakt crowdsourcing-oplossingen van ScaleHub beschikbaar in EMEA

Solutions provider Dyanix introduceert de crowdsourcing-oplossingen van ScaleHub in de EMEA-regio. ScaleHub levert managed services voor het verwerken en labellen van data. Het platform helpt bedrijven zo de nauwkeurigheid van hun data te bewaken en te voldoende aan regelgeving.

"Het is voor iedere organisatie van strategisch belang om betrouwbare partnerships te hebben om hun bedrijfsvoering en processen vooruit te helpen. Dyanix is verheugd samen te werken met ScaleHub voor het ondersteunen van bedrijven bij het omarmen van digitale transformatie en realiseren van zakelijke groei. Als uitbreiding op ons portfolio en expertise in digitale transformatie-oplossingen, creëert ScaleHub een geweldige kans voor business process outsourcers en service providers", zegt Jeroen Kant, Vice President Business Development Solutions bij Dyanix.

Combinatie van menselijke en kunstmatige intelligentie

De managed services van ScaleHub combineren menselijke en kunstmatige intelligentie bij het verwerken en labellen van data. Hierbij wordt het talent van menselijke medewerkers gecombineerd met slimme AI-automatiseren. ScaleHub helpt bedrijven zo een hogere klanttevredenheid te realiseren, met een hogere omzet. Het bedrijf garandeert een datanauwkeurigheid van 99,x%. 2,3 miljoen mensen dragen bij aan de managed services.

"Dyanix is al jaren een gevestigd merk op de Europese markt", zegt Torsten Malchow, Chief Revenue Officer bij ScaleHub. "Net als ScaleHub, is Dyanix toegewijd aan het bieden van uitgebreide en efficiënte diensten waarvan zijn klanten profiteren. Door het toevoegen van software- en managed-service oplossingen aan hun portfolio, kan Dyanix hun gevestigde en toegewijde klantenbestand een one-stop-shop leveringssysteem bieden.

Terug naar nieuws overzicht
Digitale Transformatie