CMS aanbieder Prepr ontvangt kapitaalinjectie

22-01-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

CMS aanbieder Prepr ontvangt kapitaalinjectie

Prepr, 's werelds eerste headless CMS waarmee bedrijven klantervaringen kunnen personaliseren, heeft 2,25 miljoen euro opgehaald in een pre-Series A-ronde onder leiding van Newion, in samenwerking met ROM Utrecht Region.

Prepr CMS stelt bedrijven in staat om de impact van hun content te maximaliseren. Niet alleen door content te creëren, beheren en publiceren, maar ook door dit datagedreven te doen. Het headless CMS van Prepr bevat een ingebouwde personalisatie-engine met functies als slimme klantprofielen, realtime segmenten en content targeting. Dit biedt digitale teams een state-of-the-art oplossing voor het beheren en personaliseren van content voor uitzonderlijke klantervaringen. Dit terwijl de ontwikkelingskosten worden verlaagd en de time-to-market wordt versneld dankzij een eenvoudiger platform.

Jouko Huismans, CEO van Prepr: “Sinds dag één zijn we geïnspireerd door het maximaliseren van de impact van gepubliceerde content - omdat impact gelijk staat aan bedrijfswaarde. We zijn er sterk van overtuigd dat data cruciaal is in dit proces en momenteel ontwikkelen we allerlei datagedreven functies. We hebben deze pre-Series A-financiering opgehaald om te innoveren en ons platform uit te breiden.”

Patrick Polak, Managing Partner Newion: “Momenteel is de CMS-markt booming en evolueert naar headless systems. Prepr heeft een unieke basis, waardoor het eenvoudig is om personalisatie op grote schaal te leveren, terwijl de agile workflow van een headless CMS behouden blijft. We denken dat Prepr een goede basis heeft voor marktleiderschap en we kijken ernaar uit om hier met het team naartoe te werken.”

Terug naar nieuws overzicht