ESET scoort hoge cijfers tijdens testen van AV-Comparatives

23-01-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

ESET scoort hoge cijfers tijdens testen van AV-Comparatives

ESET, gespecialiseerd in cybersecurity, ontvangt hoge cijfers voor haar zakelijke en consumentenaanbod in twee afzonderlijke testen van AV-Comparatives. ESET PROTECT Cloud kwam als beste uit de test in de AV-Comparatives Advanced Threat Protection Test - Enterprise. Daarnaast scoorde ook ESET Internet Security hoog in de AV-Comparatives Advanced Threat Protection Test - Consumer.

AV-Comparatives is een onafhankelijke testorganisatie die bekend staat voor het aanbieden van testen op basis van real-world omgevingen. De testorganisatie heeft ESET’s zakelijke oplossingen gekoppeld aan hacking- en penetratietechnieken die aanvallers toegang geven tot interne systemen en die realistische dreigingen nabootsen die kunnen worden gebruikt door cybercriminelen.

Advanced Threat Protection

ESET PROTECT Cloud kwam als beste uit de test van AV-Comparatives certificering voor Advanced Threat Protection, die toegekend wordt aan producten die succesvol voldoende dreigingen detecteerden. ESET PROTECT Cloud behaalde tijdens de test de beste resultaten. De zakelijke oplossing detecteerde als enige software 14 van de 15 aanvalsscenario’s.

Daarnaast werd ook ESET’s consumentenoplossing, ESET Internet Security, aan tests onderworpen in een afzonderlijke AV-Comparatives test voor consumentenoplossingen. Deze test had als doel om inzichtelijk te krijgen hoe goed verschillende beveiligingsoplossingen de eindgebruiker beschermen, in plaats van louter de dreigingen te detecteren. ESET Internet Security behaalde in deze test solide cijfers voor haar bescherming.

Juraj Malcho, Chief Technology Officer bij ESET: "Geen enkele cybersecurityoplossing is perfect, maar bij ESET streven we er altijd naar de beste te zijn. We zijn dan ook erg blij te zien dat een zeer gerespecteerde onafhankelijke testorganisatie als AV-Comparatives bevestigt dat we onze belofte waarmaken."

Terug naar nieuws overzicht
Security