SolarWinds kondigt overname aan van Monalytic

21-01-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

SolarWinds kondigt overname aan van Monalytic

SolarWinds, leverancier van IT-beheersoftware, heeft aangekondigd dat het Monalytic heeft overgenomen, een bedrijf voor monitoring, analyse en professionele dienstverlening, en voorkeursaanbieder van SolarWinds-services. Deze overname helpt federale klanten van SolarWinds 24 uur per dag ondersteuning te bieden om hun dynamische IT-omgevingen te optimaliseren en te beveiligen door de effectieve, toegankelijke en gebruiksvriendelijke IT-beheerproducten van het bedrijf te koppelen aan de ervaren experts van Monalytic die in de meest veilige omgevingen.

Monalytic is al lang een vertrouwde partner van SolarWinds en biedt klanten in de publieke sector van SolarWinds professionele diensten en de training die nodig zijn om topprestaties van hun bedrijfskritieke systemen te genereren. Monalytic heeft ruime ervaring met de installatie van SolarWinds software in complexe omgevingen en de integratie van SolarWinds met legacy systemen. Alle Monalytic-consultants zijn SolarWinds Certified Professionals en zullen blijven samenwerken met het SolarWinds Partner-ecosysteem en het netwerk van wederverkopers.

“We zijn verheugd om het Monalytic-team te verwelkomen bij SolarWinds. Deze overname zal ons vermogen om onze federale klanten en partners van dienst te zijn, verbeteren”, zegt Sudhakar Ramakrishna, president en CEO van SolarWinds. "Door onze federale klanten al meer dan tien jaar te ondersteunen, heeft Monalytic bewezen dat het in de meest veilige omgevingen kan werken en fantastische waarde kan leveren."

"Monalytic heeft onze overheidsklanten geholpen de uitzonderlijke waarde van hun investering in SolarWinds te realiseren", zegt Andrea Webb, senior vice president, Chief Customer Officer, SolarWinds. "Deze acquisitie zal de mogelijkheden van Monalytic verder versterken, via hun service- en ondersteuningsaanbod, en als gevolg daarvan zal het onze inspanningen in dit kritieke klantensegment verder helpen intensiveren en superieure waarde blijven leveren."

Door deze overname zal SolarWinds in staat zijn om haar federale klanten de klok rond verbeterde ondersteuning te bieden, met een vereenvoudigd inkoopproces. Nu Ramakrishna aan zijn tweede jaar als president en CEO van SolarWinds begint, dient deze overname als een proactieve stap om de ervaring voor de SolarWinds-klanten in de federale overheid te blijven verbeteren.

"Voor bestaande klanten van Monalytic verandert er niets - het wordt alleen maar beter", zegt Greg Fetterhoff, president van Monalytic, a SolarWinds Company. “We zullen organisaties blijven helpen om op hun hoogtepunt te presteren en de vruchten te plukken van hun SolarWinds-investering, en het zal voor SolarWinds-gebruikers nog gemakkelijker zijn om toegang te krijgen tot onze diensten. We zullen blijven samenwerken met de SolarWinds-kanaalpartners om de programmadoelen te bereiken. En we zullen alle operaties voortzetten, maar met meer middelen om het nog beter te doen.”

Monalytic brengt 16 medewerkers naar SolarWinds en zal door de overname als een afzonderlijke entiteit blijven opereren. Deze gezamenlijke diensten en aanbiedingen zijn breed beschikbaar via een verscheidenheid aan inkoopinstrumenten en de voorkeurspartners van SolarWinds-klanten in de publieke sector.

Terug naar nieuws overzicht