Raydiant neemt Sightcorp over

14-01-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Raydiant neemt Sightcorp over

Het Amerikaanse Raydiant neemt de Nederlandse AI-speclialist Sightcorp over om de toekomst van op AI gebaseerde in-location analytics opnieuw uit te vinden.

Bobby Marhamat, CEO van Raydiant, en Joyce Caradonna voormalig CEO van Sightcorp en nu Hoofd EMEA bij Raydiant melden: "We zijn erg verheugd om onze recente acquisitie van Sightcorp aan te kondigen, een revolutie in de manier waarop merken met klanten op locatie communiceren door middel van AI-aangedreven analyses.

Om te overleven en te gedijen in de toekomst van baksteen en mortel, moeten merken een naadloze klantervaring op locatie bieden die handig, digitaal en gepersonaliseerd is; toch worden velen tegengehouden door de complexiteit en de hoge prijs om deze doelen te bereiken. We hebben Raydiant vanaf de grond af opgebouwd om deze pijnpunten te helpen oplossen en zijn verheugd om de gepatenteerde technologie van Sightcorp aan ons productaanbod toe te voegen, waardoor een ongeëvenaard hulpmiddel is ontstaan om te voldoen aan de veranderende behoeften van merken, klanten en werknemers over de hele wereld.

Met de AI-aangedreven analysesoftware van Sightcorp zal het ervaringsbeheerplatform van Raydiant anonieme analyses van schermbetrokkenheid in de winkel bieden om merken te helpen de verkoop te verhogen en geoptimaliseerde inhoud te leveren met behoud van de privacy van de consument. Sightcorp is een AI-spin-off van de Universiteit van Amsterdam en met deze overname zijn we verheugd om groots te blijven investeren in onderzoek en ontwikkeling om slimme en innovatieve oplossingen te creëren die onze klanten kunnen gebruiken om naadloos boeiende en waardevolle inhoud aan hun doelgroep te leveren publiek.

Deze opwindende aankondiging zou niet mogelijk zijn zonder al uw steun. Daarom willen we allebei onze teams bedanken die onvermoeibaar hebben gewerkt om dit mogelijk te maken. En aan u - Raydiant-klanten - bedankt voor het ondersteunen van ons met uw dromen om uw ervaring op locatie te transformeren en ons in staat te stellen u te helpen opschalen.

Het heeft veel denkwerk, werk en samenwerking gekost om dit opwindende nieuws te laten gebeuren, dus bedankt allemaal!"

 

Terug naar nieuws overzicht