ValueBlue haalt flink bedrag aan kapitaal op

20-01-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

ValueBlue haalt flink bedrag aan kapitaal op

ValueBlue, leverancier van SaaS-oplossingen voor digitale transformatie, kondigt aan dat het 11 miljoen US dollar (EUR 9,5 M) heeft opgehaald in een Series B financieringsronde onder leiding van Octopus Ventures en Newion. ABN AMRO nam ook deel door extra groeifinanciering te verstrekken.

De nieuwe investering ondersteunt de uitbreiding van ValueBlue in de VS, het VK en EMEA. Met de investering wordt het bestaande enterprise-architectuur (EA) platform verder doorontwikkeld en zal toptalent worden aangetrokken voor onder meer de vestiging in New York.

Paul Davidson van Octopus Ventures: “Afstemming van business- en IT is essentieel voor het bedrijfssucces van ondernemingen en digitale transformatie wordt sinds de coronapandemie alleen nog maar belangrijker. ValueBlue biedt managers van bedrijven oplossingen voor het beheer en vernieuwing van hun infrastructuur en technologie.”

Wilko Visser, CEO ValueBlue: "Wij zijn enorm enthousiast over deze Series B ronde en hechten veel waarde aan de diepgaande relaties met onze investeerders. Deze nieuwe investering bevestigt dat we op de goede weg zijn en komt onze klanten direct ten goede. Met ons collaboratieve EA-platform bieden wij hen real-time management inzicht en effectieve samenwerking tussen alle afdelingen in hun digitale transformatieproces. We vereenvoudigen hun enterprise-architectuur en zorgen dat de transformatie flexibel verloopt.”

Patrick Polak, Managing Partner van Newion en bestuurslid ValueBlue: "Met deze Series B-ronde in samenwerking met Octopus Ventures hebben we een solide basis om de ontwikkeling van ValueBlue als marktleider te versterken.”

Terug naar nieuws overzicht
Digitale Transformatie