Dynabook breidt aanbod Satellite Pro C50 uit met AMD Ryzen processoren

20-01-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Dynabook breidt aanbod Satellite Pro C50 uit met AMD Ryzen processoren

Dynabook Europe breidt het Satellite Pro C50-aanbod uit met AMD Ryzen 5 en 7-series processoren met Radeon Graphics. Het aanbod van zakelijke laptops wordt hiermee verder verbreed.
 
De Satellite Pro C50D-B biedt gebruikers functies die zij nodig hebben voor een productieve dag. Het gaat onder meer om functies voor betere prestaties, connectiviteit en security. Ook zijn AMD Ryzen 5 5600U- en Ryzen 7 5800U-processoren, tot 32GB DDR4-geheugen in twee configureerbare slots en SSD-opslagmogelijkheden tot 512GB beschikbaar.

Compacte vormfactor

Satellite Pro C50D-B kent een gewicht van minder dan 1.9kg en compacte vormfactor van slechts 19.7mm. Het apparaat is voorzien van een niet-reflecterende 15.6” LCD FHD- of HD-scherm, dat omlijst is met een smalle rand. Ook is een toetsenbord met numeric keypad beschikbaar. De C50D-B uitgerust met een extra groot ClickPad. De accuduur bedraagt tot 10,8 uur.
 
De Satellite Pro C50D-B biedt connectiviteit en samenwerking via een verschillende opties. Een USB Type-C-poort maakt opladen, verbinden en schermaansluiting mogelijk via één poort, terwijl een full-size HDMI, 2 x USB Type-A 3.1 en MicroSD-kaartlezer mogelijkheden bieden om randapparatuur aan te sluiten. Ook is een HD webcam, stereospeakers en ingebouwde Cortana-enabled microfoon aanwezig
 
Daarnaast bieden WiFi 802.11 AC en Bluetooth 5.0 hoge verbindings- en downloadsnelheden, terwijl een Gigabit-LAN-poort toegang tot het netwerk op kantoor geeft.

Trusted Platform Module 2.0

De C50D-B is voorzien van firmware-based Trusted Platform Module (TPM) 2.0. Dit zorgt ervoor dat gevoelige informatie versleuteld op het device wordt opgeslagen zodat misbruik wordt voorkomen. Daarnaast zorgen wachtwoordmogelijkheden voor gebruikers en beheerders ervoor dat onbevoegden geen toegang hebben tot gegevens. Een optioneel Kensington lock slot beschermt ten slotte tegen fysieke diefstal.
 
De Satellite Pro C50D-B is beschikbaar vanaf februari 2022.

Terug naar nieuws overzicht