Jan Buis manager business development bij Genexis

Jan Buis

17-01-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Jan Buis manager business development bij Genexis

Per 1 januari jongstleden is Jan Buis begonnen in de nieuw gecreëerde rol van “head of business development” bij Genexis in Eindhoven. In deze rol zal Jan het verkoopsucces buiten de kernlanden verder met het beschikbare team uitbouwen. Ook zal Jan diverse externe activiteiten van uit zijn vorige werkgever binnen Genexis oppakken en vormgeven.

De afgelopen 16 jaar was Jan Buis actief bij de Duitse LANCOM Systems, waarbij hij meerdere management rollen heeft vervuld met als laatste de verantwoordelijkheid voor business development en de verkoop aan de Duitse landelijke en regionale overheid.

Genexis is een Europese product-, technologie- en dienstenbedrijf dat glasvezel-connectiviteit thuis mogelijk maakt. Genexis verbetert de levering van glasvezel-breedbandconnectiviteit voor serviceproviders en operators en streeft ernaar de beste breedbandervaring voor consumenten te creëren.

Genexis Group is onderdeel van Inteno Group en heeft dochterondernemingen en kantoren in Zweden, Nederland, België, Denemarken, Finland, Duitsland, Italië, Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk. Genexis Group heeft haar hoofdkantoren in Stockholm, Zweden en Eindhoven, Nederland.

Terug naar nieuws overzicht