Supply chain visibility platform project44 ontvangt flinke investering

17-01-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Supply chain visibility platform project44 ontvangt flinke investering

project44, een supply chain visibility platform, kondigt aan dat het een investering van in totaal $ 420 miljoen heeft ontvangen.  Een syndicaat, geleid door Thoma Bravo, TPG en Goldman Sachs Asset Management, met deelname van Emergence Capital, Insight Partners, Chicago Ventures, Generation Investment Management, Sapphire en Sozo Ventures, kocht aandelenbelangen die resulteren in een pre-money waardering van 2.2 biljoen dollar. Daarnaast heeft Sixth Street toegezegd om extra financiering beschikbaar te stellen ter ondersteuning van het strategische acquisitieprogramma én de productontwikkelingsactiviteiten van het bedrijf.

In combinatie met hun kapitaalverhoging van $202 miljoen in mei 2021, heeft project44 een financieringsrecord gevestigd voor Logistics Tech Enterprise SaaS-bedrijven. De investeringen versnellen de missie van project44 om bedrijven te helpen bij het optimaliseren van de verplaatsing van producten door supply chains, een betere veerkracht, duurzaamheid en het leveren van waarde voor hun klanten.

“project44 helpt bedrijven bij het oplossen van supply chain uitdagingen, variërend van inflatiedruk en lockdowns tot onvoorspelbare weersomstandigheden en knelpunten in havens. De groei van het afgelopen jaar laat zien dat we macro-economische ondersteuning en een concurrentievoordeel kunnen bieden aan onze klanten", zegt Jett McCandless, oprichter en CEO van project44. "Met de voortdurende steun van

Terug naar nieuws overzicht