Redactie - 17 januari 2022

Atomeus onderdeel geworden van Fitch Group

Atomeus onderdeel geworden van Fitch Group image

Atomeus, koploper in business process automation en smart software robots, is onderdeel geworden van Fitch Group, actief in data analytics en digital finance. Door deze krachtenbundeling kan Atomeus haar klanten nog beter integraal ondersteunen bij digital transformation, data analytics en digital finance.

Ook zal hierdoor de ontwikkeling en invoering van AI en Smart Software Robots bij bedrijven een positieve push krijgen. CEO Raoul Rahimbaks van Atomeus is per 1 januari 2022 benoemd tot COO van Fitch Group.

Atomeus en Fitch Group hebben voor een samenwerking gekozen vanwege de synergie tussen de organisaties en de klik tussen de leiders. Beide bedrijven maken een snelle groei door en lopen voorop op het gebied van digitale transformatie. De samenwerking leidt tot nieuwe concurrentiekracht, lagere kosten en een kwaliteitsimpuls van de klantorganisatie. Bovendien kunnen zij nu gezamenlijk hun klanten nog beter bedienen op het gebied van digital transformation, data analytics en digital finance en is versnelde doorontwikkeling van AI en Smart Software bij bedrijven mogelijk. Om zo bij te dragen aan structurele verbeteringen in de organisaties van hun klanten.

Groei en ontwikkeling
Als CEO van Atomeus en nieuwe COO van Fitch Group heeft Raoul Rahimbaks grootse plannen: “Mijn grootste bijdrage zal liggen bij het samenbrengen van de verschillende disciplines, het in kaart brengen van de identiteit van de organisatie en het formuleren van een duidelijke visie en strategie, samen met het leadership team. Dit zal leiden naar verdere groei en voortgaande technologische ontwikkeling, waarvan onze klanten de vruchten zullen plukken.”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024