Wouter Hoeffnagel - 14 januari 2022

ESET Partners in Security Nieuwjaarsquiz 2022

ESET Partners in Security Nieuwjaarsquiz 2022 image

Wil jij het nieuwe jaar beginnen met de titel 'Slimste IT-dienstverlener van Nederland' en een mooie wisselbeker een plaats geven op jullie kantoor? Op vrijdag 21 januari aanstaande organiseert ESET Nederland de Partners in Security Nieuwjaarsquiz 2022: een online quiz om de algemene, maar zeker ook securitykennis van het Nederlandse IT-partnerkanaal eens goed uit te dagen.

Bij een professionele quiz hoort een professionele quizmaster. Harm Edens, bekend van onder meer 'Dit was het nieuws', stelt de deelnemers tijdens deze middag op de proef met vragen over belangrijke gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Iedereen speelt individueel mee. Alle collega’s binnen jouw organisatie zijn dus welkom, ongeacht hun vakgebied. De winnaar ontvangt een wisselbokaal die een jaar lang voor eer en roem mag zorgen op zijn/haar (thuis)kantoor. De top 3 ontvangt daarnaast ook een leuke prijs.

De Security Nieuwjaarsquiz 2022 vindt op vrijdag 21 januari plaats van 15:00u tot 16:45 uur. Het event kan worden bijgewoond via een livestream. U hoeft zich hiervoor niet vooraf te registreren. De livestream is hier beschikbaar. Meer informatie is hier beschikbaar.