Krista Software en NetBoss ondertekenen een strategisch partnership

14-01-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Krista Software en NetBoss ondertekenen een strategisch partnership

Krista Software, leverancier van het Intelligent Automation platform ‘’Krista’’ en NetBoss hebben een strategisch partnership getekend om Intelligent Automation aan eindgebruikers te leveren in Europa.

Krista helpt klanten bij het automatiseren van end-to-end bedrijfsprocessen tussen mensen, applicaties en AI/ML modellen in eenvoudig te begrijpen ‘conversaties’. Het automatiseren van de werkprocessen zijn eenvoudig te maken en te modificeren met behulp van een uitgebreide Automation catalogus, waardoor organisaties in staat worden gesteld om de processen en systemen in minuten versus maanden te kunnen aanpassen. Krista's ontwerp vermindert de complexiteit voor uw mensen en uw IT-afdeling om de snelheid van digitale transformatie te verhogen. Bij het aanmaken van geautomatiseerde processen biedt Krista ook de gemakkelijkste weg om AI te adopteren bij het implementeren van autonome processen.

"Wij zijn enorm verheugd over het partnership met NetBoss om zodoende haar dienstverlening verder uit te breiden met Intelligent Automation. Samen zullen we organisaties helpen bij het vereenvoudigen en automatiseren van werkprocessen voor Sales-, Support-, Security- and IT- afdelingen." aldus Satendar Bhatia, EVP & Chief Revenue Officer bij Krista Software. "Wij kijken ernaar uit om met NetBoss samen te werken door hun expertise te combineren met onze automation technologie en zodoende klanten meer flexibiliteit, gebruiksgemak en kwaliteit te kunnen bieden."

"Sinds de start met het bouwen van ons kenniscentrum hebben wij ons bij NetBoss gefocust op procesoptimalisatie. Hierdoor weten wij dat organisaties handige en eenvoudige tools nodig hebben voor werknemers bij het veranderen van bedrijfsprocessen", aldus Murat Yakali, Chief Executive Officer bij NetBoss. “Ook zien wij dat er nog veel bedrijfsprocessen menselijke handelingen vereisen waar bedrijven dit simpel kunnen automatiseren en digitaliseren. Krista vult dit volledig in en geeft ons het vertrouwen om succesvol te zijn in het helpen van onze klanten om de volgende stap te zetten in het ontwikkelen en verbeteren van hun bedrijfsvoering."

Terug naar nieuws overzicht