PTC introduceert Digital Performance Management toepassing

13-01-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

PTC introduceert Digital Performance Management toepassing

Tijdens Manufacturing Live heeft PTC de nieuwe ThingWorx Digital Performance Management Solution (DPM) gelanceerd. Deze biedt een aanzienlijke vooruitgang voor productiebedrijven om de efficiëntie te verhogen.

DPM biedt inzicht in de prestaties en maakt het mogelijk om problemen in realtime en in een gesloten circuit op te lossen. Het biedt één universeel overzicht van de prestaties, uitgedrukt in een maatstaf die bevattelijk is voor bedrijven: werkuren. Deze maatstaf is gemakkelijk te hanteren door eerstelijnsmedewerkers, managers en leidinggevenden en biedt een basis voor oplossingen op bedrijfsschaal. Resultaten van transformationele investeringen worden gevalideerd aan de hand van real-time productiegegevens. De financiële verbeteringen vallen zo eenvoudig te berekenen.

"Fabrikanten beschouwen digitale transformatie als essentieel. Vaak zien ze echter enkel incrementele verbeteringen en geen grootschalige, ingrijpende verbeteringen," aldus Craig Melrose, EVP, Digital Transformation Solutions, PTC. "ThingWorx DPM Solution van PTC stelt bedrijven in staat om de meest waardevolle productieverbeteringen aan te pakken en veelvoorkomende uitdagingen op te lossen. Hierdoor kan de efficiëntie en transformatie van de productie op schaal gestimuleerd worden."

Terug naar nieuws overzicht