Witold Kepinski - 10 januari 2022

CES: Qualcomm biedt Arm processors voor Windows devices

CES: Qualcomm biedt Arm processors voor Windows devices image

Tijdens de 2022 Consumer Electronics Show (CES) benadrukte Qualcomm Technologies brede steun van hardware leverancier te hebben voor de overgang van de pc-industrie naar op Arm gebaseerde computing.

Het portfolio van Snapdragon computerplatforms van het bedrijf drijft al een aantal devices van pc-OEM's aan, wat superieure connectiviteit, AI-versnelde ervaringen en robuuste beveiliging mogelijk maakt voor de meer dan 200 zakelijke klanten die momenteel Windows testen of implementeren op Snapdragon-laptops en 2-in -1 apparaten, aldus Qualcomm.

Met Snapdragon-computerplatforms kunnen klanten de kracht en efficiëntie leveren die hun pc-gebruikers verdienen - in dunne, lichte en ventilatorloze vormfactoren met bliksemsnelle en zeer veilige 5G- en Wi-Fi 6-connectiviteit, geavanceerde AI-mogelijkheden, verbeterde camera- en audio-ervaringen, en beveiliging op bedrijfsniveau.

"De toekomst van de pc-industrie is moderne Arm-gebaseerde architecturen en Snapdragon-computerplatforms zullen de toekomst van productiviteit, onderwijs en verbonden entertainment blijven leiden en bepalen", zegt Cristiano Amon, president en chief executive officer van Qualcomm Incorporated. "Onze vroege investeringen, samenwerking met Microsoft en de recente acquisitie van NUVIA positioneren Qualcomm Technologies op unieke wijze om deze sectorbrede transitie te stimuleren."

Kijk hier voor meer informatie .

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei