Davy van Iersel wordt Managing Director Fujitsu Nederland

Davy van Iersel, Managing Director Fujitsu Nederland

Davy van Iersel wordt Managing Director Fujitsu Nederland

Davy van Iersel, Managing Director Fujitsu Nederland

10-01-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Davy van Iersel wordt Managing Director Fujitsu Nederland

Fujitsu Nederland benoemt Davy van Iersel (45) per direct tot nieuwe Managing Director. Hij neemt hiermee het stokje over van Bas de Reus en gaat zich bezighouden met de dagelijkse bedrijfsvoering van het ICT-bedrijf. Van Iersel was eerder General Manager & EMEA Public sector services Director bij Unisys Netherlands en Vice President Sales bij Capgemini.

Van Iersel over zijn aanstelling: “Mijn focus ligt op het helpen van klanten om hun doelstellingen te behalen door middel van het inzetten van technologie. Hierbij niet vergetende dat het mensenwerk is. Net als Fujitsu ben ik er namelijk van overtuigd dat de kracht van digitale transformatie bij de mensen ligt, die met hun kennis en creativiteit in staat zijn te innoveren. Daarom ben ik zeer enthousiast en gemotiveerd om samen met mijn collega’s onze klanten vanuit deze visie verder te helpen.”

Davy heeft Business Economics op de Fontys Hogeschool afgerond en vervulde in de daaropvolgende twintig jaar diverse managementposities binnen (inter)nationale IT-bedrijven. Zo was hij hiervoor onder meer Commercial Sector Services Director EMEA & Application Services Director EMEA commercial sector (2016-2018) en General Manager Netherlands & Public Sector services director EMEA (2018-2020) bij Unisys, en Vice President of Sales bij Capgemini (2020-2021).

Terug naar nieuws overzicht