Pasqualle Verwoerdt benoemd tot CCO van Compumatica

Petra van Schayik en Pasqualle Verwoerdt

10-01-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Pasqualle Verwoerdt benoemd tot CCO van Compumatica

Pasqualle Verwoerdt is benoemd tot de nieuwe Chief Commercial Officer van het onafhankelijke Nederlands security bedrijf Compumatica. Verwoerdt gaat de sales- en marketingactiviteiten van het bedrijf verbeteren en zich richten op de langetermijnstrategie van het bedrijf. Verwoerdt is de voormalig Chief Sales Officer van Kahuna.

Petra van Schayik, CEO van Compumatica: "Ik ben vereerd dat Pasqualle heeft besloten toe te treden tot ons team. Zijn ervaring en track record in de Nederlandse cybersecurity-markt is waardevol voor de verdere groei van Compumatica."

Verwoerdt: "Compumatica is een bedrijf met een grote potentie in de Nederlandse en Europese markt. Met ons productportfolio kunnen we organisaties helpen met hun actuele en urgente cybersecurity-thema's, zoals post-quantum cryptografie en OT security. De combinatie van Nederlandse roots en het hebben van een flexibele organisaties wordt steeds belangrijker voor grote bedrijven, industrie, financiële instellingen en overheid. Ik kijk ernaar uit deel uit te maken van het Compumatica-team."

Terug naar nieuws overzicht