Infoblox lanceert Diverse Student Certification-programma

06-01-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Infoblox lanceert Diverse Student Certification-programma

Infoblox, leverancier van cloud-first netwerk- en beveiligingsdiensten, lanceert in samenwerking met de TELACU Education Foundation het Infoblox Diverse Student Certification-programma bij de Universiteit van La Verne, een instituut voor Spaanstaligen (HSI). Het programma omvat twee cursussen om studenten kennis te laten maken met de essentie van DDI (DNS, DHCP en IPAM) en een hands-on producttraining onder leiding van specialisten van Infoblox.

"De technologiesector blijft een belangrijke aanjager van de wereldeconomie en biedt goede carrièremogelijkheden voor jonge professionals", zegt Jesper Andersen, CEO van Infoblox. "Ons programma is bedoeld om meer vertegenwoordiging te bewerkstelligen van mensen van kleur en vrouwen in het technologische werkveld. We verbinden de volgende generatie werknemers met leertrajecten en certificeringen die de deur openen naar belangrijke banen in netwerkservices bij ons bedrijf, onze channelpartners en meer dan 12.000 klanten."

Diverse Student Certification-programma

Het Diverse Student Certification-programma integreert de opleiding, certificering en begeleiding van Infoblox met het Computerwetenschappen-curriculum van de universiteit van La Verne. De 15 studenten die deelnemen aan de eerste klas volgen cursussen die voorheen alleen beschikbaar waren voor werkende professionals. Na voltooiing van het programma komen de studenten in aanmerking om twee certificeringen te verdienen:

  • DDI Professional, een populaire vendor-agnostische DDI-certificering
  • DDI Config & Admin, Infoblox' meest bijgewoonde producttrainingscertificering

Deze lessen en certificeringen, in combinatie met doorlopende begeleiding vanuit Infoblox, zijn bedoeld om studenten voor te bereiden op een carrière in IT-networking door hen basisvaardighedenen bij te brengen en een flink stapje voor te geven bij het vinden van een baan.

Terug naar nieuws overzicht