Bas ter Heurne stapt over van Telindus naar Atos

Bas ter Heurne

02-01-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Bas ter Heurne stapt over van Telindus naar Atos

Bas ter Heurne, Chief Commercial Officer bij Telindus, is overgestapt naar Atos. Daar wordt hij verantwoordelijk voor Digital Security Sales binnen Atos Nederland. Dit meldt hij in een update op LinkedIn. "Voor mij begint 2022 met een nieuwe uitdaging bij Atos. Ik kijk er naar uit om samen te werken met Aksel Dorèl en zijn team aan de cyber security ambities van #Motivatos."

Ter Heurne schrijft verder: "Uiteraard blik ik ook terug op 5 gave jaren bij Telindus Nederland waarbij ik zelf veel heb geleerd als mens en professional en samen met het team heb gewerkt aan de transformatie tot managed service provider. Daarvoor wil ik alle klanten, partners en collega’s bedanken voor de samenwerking en de successen die we samen hebben geboekt. Voor mijn team veel succes met het behalen van de strategische doelstellingen in 2022. Ik wens iedereen een gezond, gelukkig en succesvol 2022 toe!"

Met meer dan 25 jaar ervaring in de ICT-sector is Ter Heurne bekend met de markt. Voor zijn werkzaamheden bij Telidus was hij in verscheidene functies werkzaam bij onder andere PQR, Rabobank International Global IT en DATAD Informatisering.

Terug naar nieuws overzicht
Security