Fusie Anrova Solutions en Domani Business Solutions

23-12-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Fusie Anrova Solutions en Domani Business Solutions

De Belgische software-aanbieder Anrova Solutions en het Nederlandse Domani Business Solutions bundelen de krachten. De fusie tussen deze twee gerenommeerde SAP Business One partners werd mogelijk gemaakt door de participatie van de investeringsmaatschappij Capital A.

Door de investering van Capital A, in de fusie van Anrova Solutions en Domani Business Solutions, krijgt deze nieuwe entiteit een solide financiële basis voor groei. “Zowel de markt, als de bedrijfssoftware oplossingen, worden alsmaar complexer en er is behoefte aan stevige organisaties om de vraag naar de digitale transitie van MKB’s te beantwoorden. Deze dynamiek ligt aan de basis van deze gecombineerde entiteit en het vooruitzicht van de daaropvolgende groei door middel van buy and build”, Quinten Birkhoff, Investment Director Capital A.

Door het samengaan van beide bedrijven ontstaat er een organisatie van 75 medewerkers. Daarmee is deze entiteit een van de grotere SAP-aanbieders voor de MKB-markt in België en Nederland. Het is de bedoeling om verder door te groeien als Europese speler.

Anrova Solutions en Domani Business Solutions hebben beiden diepgaande branche expertise. Naast het SAP SMB-aanbod bieden zij ook eigen solide software-oplossingen. “De schaalvergroting door deze fusie, stelt ons in staat de MKB het volledige SAP Intelligent Enterprise aanbod aan te reiken en ons te positioneren als partner gedurende het volledige digitale transformatie traject van een onderneming.”, Kris Adriaenssens, Group CEO Anrova Solutions en Domani Business Solutions.

De twee bedrijven gaan nauwer samenwerken om hun klanten nog beter te kunnen ondersteunen. Marc Tiggeler, Channel Sales manager SAP Business One: “Het samengaan van deze twee SAP Partners vind ik ontzettend krachtig; er ontstaat zo een stabiele entiteit waardoor de markt nog beter bediend wordt. De combinatie van deze spelers is vanzelfsprekend. Beide partners staan bekend om een goed luisterend oor, grote flexibiliteit en uitstekende service waarbij de klant altijd centraal staat”.

Foto vlnr: Eddy Dobbelaere, CEO Anrova Solutions, Katja Heurckmans, CEO Domani Business Solutions, Kris Adriaenssens, Group CEO Anrova Solutions en Domani Business Solutions.

Terug naar nieuws overzicht