Orange Business Services CEO Helmut Reisinger vertrekt

22-12-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Orange Business Services CEO Helmut Reisinger vertrekt

Het bestuur van Orange Business Services verandert met ingang van 17 januari 2022 door het vertrek van CEO Helmut Reisinger. Op dat moment zal Aliette Mousnier-Lompré, EVP of Operations and Customer Service, het roer overnemen op interim-basis totdat een nieuwe CEO is aangesteld.

Na veertien jaar bij Orange Business Services wil Helmut Reisinger andere professionele mogelijkheden buiten de groep nastreven. Als CEO van Orange Business Services sinds 2018, hield Helmut toezicht op de grondige transformatie van Orange's B2B-entiteit naar een wereldwijd netwerk-native digitaal dienstverleningsbedrijf, waarbij de kern van hun zakelijke DNA wordt gecombineerd met de expertise als service-integrator ter ondersteuning van bedrijven terwijl ze hun eigen digitale transformatie ondergaan. In een steeds complexere wereld zijn data-analyse, cloud, beveiliging en IT-diensten, in combinatie met netwerk- en connectiviteitsexpertise, nu essentiële componenten voor het concurrentievermogen van bedrijven.

Stéphane Richard, voorzitter en CEO van Orange, zegt over het vertrek: "Ik wil Helmut Reisinger bedanken voor zijn voortdurende inzet voor de ontwikkeling van de B2B-activiteiten van de groep. Hij is er met name in geslaagd om binnen Orange Business Services nieuwe activiteiten op te zetten die verband houden met data en cloud computing en die al vele kwartalen een groei met dubbele cijfers laten zien. In zijn periode heeft Helmut Orange Business Services omgevormd tot een wereldleider in software gedefinieerde netwerken. Ik wens hem veel succes bij zijn toekomstige inspanningen."

Terug naar nieuws overzicht