Witold Kepinski - 21 december 2021

Copaco biedt eenvoudig inkoop en beheer van SSL certificaten aan

Copaco biedt eenvoudig inkoop en beheer van SSL certificaten aan image

Copaco, ICT-distributeur, en SSL Store, toonaangevende distribiteur van SSL-certificaten en website-beveiligingsoplossingen, kondigen een samenwerking aan voor de distributie van het SSL Store-portfolio in de Benelux. Sinds het internet is overgestapt van HTTP naar HTTPS is de vraag naar SSL-certificaten enorm toegenomen. Veel IT-resellers vinden het lastig om SSL-certificaten te beheren. Via Copaco Cloud kunnen partners deze certificaten vanaf nu gemakkelijk inkopen en beheren.

Een SSL-certificaat beveiligt de gegevensuitwisseling tussen een website en de bezoekers van de website. Het zorgt ervoor dat deze belangrijke gegevens niet onderschept kunnen worden. SSL-certificaten zijn een must voor de beveiliging van webpagina’s. Dit geeft websitebezoekers vertrouwen ten aanzien van de eigenaar van de website. Bovendien zijn SSL-certificaten essentieel voor de vindbaarheid via de Google-ranking.

Kyle Grueninger, VP Channel bij SSL Store: “We zijn verheugd om samen te werken met Copaco om de uitgifte en het beheer van SSL-certificaten voor hun partners te vereenvoudigen. Tot nu toe was er geen oplossing voor het beheren van SSL-certificaten in Copaco Cloud. We hebben onze technologie – die we de afgelopen tien jaar hebben verfijnd – en workflows geïntegreerd, zodat Copaco nu een bewezen schaalbaar systeem heeft voor het leveren van SSL-certificaten. We zijn er trots op samen te werken met Copaco om deze nieuwe integratie te lanceren die het beheer van SSL-certificaten voor alle soorten IT-providers zal stroomlijnen.”

Bart Keijzers, manager datamanagement & security bij Copaco: “Het beveiligen van websites is essentieel. Met deze samenwerking voegen wij een belangrijke securityoplossing toe aan ons portfolio en geven we verder invulling aan de wens een one-stop-shop te zijn voor onze partners. SSL Store is een toonaangevend bedrijf op het gebied van SSL-certificaten. Met het brede portfolio van uiteenlopende merken zoals DigiCert en Sectigo, en het gebruiksvriendelijke beheerportaal, zorgen wij er samen voor dat IT-partners eenvoudig kunnen inkopen en certificaten kunnen beheren.”

Wilt u meer informatie over de oplossingen die SSL Store beschikbaar heeft? Klik hier.