Ingram Micro brengt Sophos-producten op de markt

14-12-2021 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Ingram Micro brengt Sophos-producten op de markt

Het Cyber Security-portfolio van Ingram Micro Nederland bevat voortaan ook de hardware, software en threat response-producten van Sophos.

Ingram Micro’s Sales Manager Security, Jan-Willem van der Velde, is overtuigd van de meerwaarde van de samenwerking met Sophos. “Als Ingram Micro streven we ernaar om de beste oplossing te bieden aan onze partners en hun eindklanten. Door de samenwerking met Sophos aan te gaan, heeft Ingram Micro naast onze bestaande vendoren een fantastische uitbreiding voor het Ingram Micro Cyber Security-portfolio", zegt Van der Velde. "Wij zijn zeer verheugd dat we ons portfolio met Sophos kunnen uitbreiden. Naast de verschillende Cyber Security-toepassingen binnen hun portfolio, zoals hun End Point & Firewall-oplossing, biedt Sophos met onder andere hun MSP-model mooie kansen voor onze partners en hun eindklanten. Wij zien een vruchtbare samenwerking met Sophos tegemoet.”

'Waardevolle distributiepartner'

Sophos Channel Director voor Benelux, Hans Claeskens, kijkt ernaar uit om nauw samen te werken met Ingram Micro. Claeskens: “Ingram Micro vertegenwoordigt een waardevolle distributiepartner in Nederland, met bewezen ondersteuningsprogramma's voor partners en een drive om resultaten te behalen voor de leveranciers die het vertegenwoordigt. Het dreigingslandschap waarin cybersecurity opereert, evolueert voortdurend en er zijn de afgelopen jaren aanzienlijke verschuivingen geweest in zowel de zakelijke omgevingen als de aard van aanvallen, zoals blijkt uit het 2022 Threat Report van Sophos. Met Sophos’ portfolio van beveiligingsoplossingen, ondersteund door ons Adaptive Cybersecurity Ecosystem, pakken we deze nieuwe realiteit aan door de onderlinge verbondenheid van bedrijven en de online wereld te beschermen voor onze partners en klanten.”

Op 20 januari organiseert Ingram Micro een introductie webinar waarin deelnemers meer kunnen ontdekken over Sophos.

Terug naar nieuws overzicht
Security