Witold Kepinski - 13 december 2021

Hashicorp beursgang levert meer dan een miljard dollar op

Hashicorp beursgang levert meer dan een miljard dollar op image

HashiCorp, speler in software voor het automatiseren van multi-cloudinfrastructuur, heeft de prijs aangekondigd van zijn eerste openbare aanbieding van 15.300.000 aandelen van zijn gewone aandelen van klasse A tegen een openbare aanbiedingsprijs van 80 dollar per aandeel.

Alle aandelen worden aangeboden door HashiCorp. De bruto-opbrengst van het aanbod, vóór aftrek van onderschrijvingskortingen en commissies en andere door HashiCorp te betalen kosten van het aanbod, zal naar verwachting 1,22 miljard dollar bedragen.

De aandelen zijn op 9 december 2021 worden verhandeld op de Nasdaq Global Select Market, onder het tickersymbool 'HCP'. Het aanbod wordt afgesloten op 13 december 2021, onder voorbehoud van de vervulling van de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden.

Morgan Stanley, Goldman Sachs & Co. LLC en JP Morgan treden op als leidende book-running managers voor het aanbod. BofA Securities en Citigroup treden op als gezamenlijke book-running managers voor het aanbod. Cowen, JMP Securities, KeyBanc Capital Markets, Wolfe | Nomura Alliance, Oppenheimer & Co., Stifel, William Blair, Blaylock Van, LLC en R. Seelaus & Co., LLC treden op als co-managers voor het aanbod.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024