Egbert Rijntjes is Business Development Manager bij TP-Link

10-12-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Egbert Rijntjes is Business Development Manager bij TP-Link

Egbert Rijntjes is per 1 november in dienst als Business Development Manager bij TP-Link. Na ruim 10 jaar gewerkt te hebben bij Dell Technologies in de rol van Partner Account Manager. Hiervoor is Egbert 5 jaar werkzaam geweest als Sales Manager Public bij Scholten Awater (huidige Centralpoint/ Dustin).

Egbert heeft een bewuste keuze gemaakt om naar TP-Link te gaan, dat wereldwijd actief is met een lokaal gezicht. Alle sales- en marketing beslissingen worden namelijk in Nederland besloten. Net als de samenstelling van het te voeren assortiment. Er is veel ruimte voor opportunities en voor nieuwe TP-Link partners. Ook wijst Egbert erop dat TP-Link een zeer flexibele organisatie is met vele mogelijkheden tot samenwerking.  

De werkzaamheden van Egbert Rijntjes zijn het optekenen van nieuwe TP-link partners, de business in het B2B landschap vergroten en zorgdragen voor gemakkelijk zaken doen met TP-Link. De focus zal liggen op de middel en grotere resellers in Nederland. Frank Damen (Sales Director) geeft aan blij te zijn met deze sales uitbreiding, Egbert zorgt voor een significante vergroting van onze aanwezigheid in de markt. Egbert Rijntjes is bereikbaar via 06-30 168 183.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People