Heere Blokhuis wordt bij Elastic Area Vice President EMEA North

Heere Blokhuis wordt bij Elastic Area Vice President EMEA North

10-12-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Heere Blokhuis wordt bij Elastic Area Vice President EMEA North

Heere Blokhuis gaat SAS Software verlaten en wordt begin januari 2022 bij Elastic Area Vice President EMEA North. Dit meldt hij op LinkedIn.

Blokhuis meldt: "Na 13 ongelooflijke jaren heb ik besloten om een nieuwe reis buiten SAS te beginnen. In januari 2009, toen ik begon bij SAS, waren AI en Analytics verre van mainstream en/of het hotste onderwerp in de markt. Slechts een paar leveranciers hadden een aanbod en open source werd nauwelijks gebruikt in bedrijfsomgevingen. Mensen vroegen me destijds zelfs waarom ik het saaie domein van data en analytics betrad. Laten we zeggen dat er de afgelopen 13 jaar veel is veranderd... :-) Voor mij was het een geweldige ervaring om bij SAS te werken. Ik werkte met geweldige collega's, werkte samen met geweldige partners en kreeg de kans om aan een aantal zeer interessante en uitdagende klantcases te werken. De cultuur bij SAS is heel bijzonder: dr. Jim Goodnight, de oprichter van SAS, zei ooit: "happy medewerkers maken tevreden klanten" een tegenwoordig populaire uitspraak van CEO's, maar hij zei dit al een paar decennia geleden en handelt nog steeds naar die uitspraak op vandaag. Een speciaal woord van dank aan Bert Boers die mij 13 jaar geleden heeft aangenomen en mij de kans heeft gegeven om te groeien als mens en professional. Maar voor mij persoonlijk is het tijd om verder te gaan en mezelf bloot te stellen aan nieuwe impulsen, dus mijn "uitgerekende datum" bij SAS is aangebroken."

Blokhuis vervolgt: "Per 3 januari ga ik bij Elastic aan de slag als Area Vice President EMEA North. Ik blijf op het gebied van data en inzichten maar ga het vanuit een ander perspectief benaderen: Search. Ik kijk echt uit naar deze nieuwe uitdaging en had al het voorrecht om enkele van de nieuwe collega's te ontmoeten en de ongelooflijke klantcases te horen."

Terug naar nieuws overzicht