Atos neemt Cloudreach over

09-12-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Atos neemt Cloudreach over

Atos heeft aangekondigd een overeenkomst om Cloudreach, een toonaangevende multi-cloud services bedrijf gespecialiseerd in cloud applicatie-ontwikkeling en cloud migratie te verwerven, kapitaliseren op sterke partnerships met alle drie hyperscalers. Het bedrijf heeft meer dan 600 hoogopgeleide medewerkers in dienst op het gebied van cloudplatforms, applicaties en beveiliging.

De omzet van Cloudreach zal naar verwachting circa 100 miljoen euro bedragen in kalenderjaar 2021. Cloudreach werd opgericht in 2009 en heeft zijn hoofdkantoor in Londen met extra kantoren in de VS, Canada, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en India.

Cloudreach is een Premier Consulting Partner van Amazon Web Services (AWS), een Microsoft Azure Expert Managed Services Provider (MSP), een Google Cloud Premier Partner en een Google Cloud Security Partner. Het won onlangs de AWS Consulting Partner of the Year Award voor UK&I. Het heeft meer dan 1.000 certificeringen voor AWS, Microsoft Azure en Google Cloud Platform.

Door deze overname worden de sterke punten van Cloudreach in het adviseren, transformeren en bouwen van digitale oplossingen voor klanten, met behulp van cloudgebaseerde applicaties, data en analyses, en machine learning, ingebed in hybride en multi-cloudplatforms met het bewezen leiderschap van Atos op het gebied van hybride cloud, SAP HANA, Application Modernization, Digital Workplace, Edge Computing, Cybersecurity en IoT.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud