Cognizant koopt digital software engineering specialist Devbridge

09-12-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Cognizant koopt digital software engineering specialist Devbridge

Cognizant heeft aangekondigd dat het heeft ingestemd met de overname van Devbridge, een particulier softwareadvies- en productontwikkelingsbedrijf met hoofdkantoor in Chicago. De overname breidt Cognizant's mogelijkheden voor softwareproductengineering en wereldwijde leveringsvoetafdruk uit door meer dan 600 ingenieurs, ontwerpers en productmanagers in Litouwen , Polen , de Verenigde Staten , het Verenigd Koninkrijk en Canada toe te voegen.

Klanten zijn in toenemende mate afhankelijk van maatwerksoftware om betere klantervaringen te creëren, nieuwe producten op de markt te brengen en hun bedrijfsmodellen te transformeren. Traditionele applicatieontwikkeling wordt vervangen door agile en DevOps-methodologieën die een meer productgerichte en bedrijfsresultaatgerichte benadering van software-engineering mogelijk maken. Devbridge's multifunctionele team van professionals op het gebied van softwareproductengineering gebruikt samenwerkingstechnieken en gepatenteerde tools om productontwerp en -ontwikkeling, serviceontwerp, software-engineeringvolwassenheid, datastrategie en legacy-modernisering te leveren voor hun klanten in financiële dienstverlening, gezondheidszorg, horeca, logistiek en fabricage.

"Onze klanten hebben flexibele en transformatieve partners nodig die in staat zijn om nieuwe softwareproducten te ontwerpen en te bouwen die rechtstreeks in contact komen met consumenten en werknemers op hun voorwaarden", zegt Andres Angelani, senior vice president, Chief Product Engineering Officer, Cognizant. "Devbridge's getalenteerde team van product- en engineeringprofessionals levert hoogwaardige digitale producten, en we zijn ervan overtuigd dat hun expertise en ervaring onze klanten zullen helpen hun bedrijf en hun merk te laten groeien."

Na afronding van de overname zullen Devbridge-medewerkers onderdeel worden van Cognizant Softvision, dat op maat gemaakte digitale producten ontwikkelt en een wereldwijde aanwezigheid heeft met studio's in de Verenigde Staten, Roemenië, India, de Filippijnen, Argentinië, Oekraïne, Canada en Mexico.

Terug naar nieuws overzicht