Luchtverkeersleiding Nederland en BAM werken samen rond data communicatie

08-12-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Luchtverkeersleiding Nederland en BAM werken samen rond data communicatie

BAM Telecom heeft met Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) een nieuwe samenwerkingsovereenkomst voor het beheer en onderhoud van de in- en outdoor datacommunicatieverbindingen en outdoor midden- en hoogspanningskabels. De overeenkomst heeft een looptijd van vijf jaar.

BAM Telecom en LVNL werken reeds gedurende twaalf jaar samen aan het continu vernieuwen en beheren van technische datacommunicatiesystemen. LVNL is verantwoordelijk voor de veilige en efficiënte afhandeling van het vliegverkeer in Nederland. Een van de doelstellingen van de samenwerking is de betrouwbaarheid en efficiency van datacommunicatie voor LVNL steeds verder te optimaliseren. Storingsvrije datacommunicatie is essentieel voor LVNL. Naast het reguliere beheer en onderhoud heeft BAM Telecom 24/7 een team stand-by voor correctief onderhoud.

Telematica is één van de specialismen van BAM Telecom. Het aanleggen, uitbreiden en onderhouden van datacommunicatienetwerken is een specialistisch vak, waar BAM Telecom ruim zeventig jaar ervaring in heeft.

Terug naar nieuws overzicht