Arrow Electronics en Commvault werken nauwer samen

06-12-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Arrow Electronics en Commvault werken nauwer samen

Arrow Electronics voegt Metallic DMaaS (data management-as-a-service) Backup and Recovery-oplossingen toe aan ArrowSphere, het cloud management platform van Arrow, en helpt zo de beschikbaarheid voor klanten wereldwijd te garanderen.

Commvault, speler op het gebied van intelligente datadiensten voor on-premises, cloud- en SaaS-omgevingen, heeft Metallic ontwikkeld, een pakket van flexibele oplossingen op enterprise-niveau die toonaangevende databescherming bieden, met de eenvoud van SaaS. Metallic biedt schaalbare, betaalbare back-up en herstel van gegevens die zijn opgeslagen in lokale, cloud- en hybride omgevingen, met ondersteuning voor een uitgebreide reeks workloads. Dit omvat Microsoft 365 en Microsoft Dynamics 365, Salesforce, VM's, containers, databases, en bestands- en objectgegevens, evenals laptops en desktops. Daarnaast helpt Metallic klanten ervoor te zorgen dat zij voldoen aan de privacywetgeving, waaronder GDPR.

Vorig jaar ondertekende Commvault een overeenkomst met Microsoft die heeft geleid tot de integratie van de go-to-market, engineering en verkoop van Metallic DMaaS met Azure, waardoor een krachtige beveiligingsoplossing ontstaat met de eenvoud van SaaS-beheer. Metallic biedt uitgebreide dataretentie en bescherming van Microsoft 365 data - met snel herstel in geval van accidentele verwijdering, corruptie en cyberaanvallen - en met dekking over alle drie de Microsoft clouds - Microsoft 365, Dynamics 365 en Azure.

"Arrow heeft een grondige kennis van de oplossingen van Microsoft en Commvault, en de toevoeging van deze krachtige back-upoplossingen aan ArrowSphere zal de stap van klanten naar de cloud versnellen", aldus Kristin Russell, global president van Arrow's enterprise computing solutions business. "Metallic voegt zich nu bij de groeiende lijst van producten die beschikbaar zijn via ons cloud management platform dat channelpartners toegang geeft tot gestroomlijnde offertes en bestellingen, geautomatiseerde provisioning, en uitgebreide facturatie-integratie."

"Commvault bouwde Metallic met een ding in gedachten: het leveren van grootschalige SaaS-gebaseerde diensten die de overhead voor beheer en infrastructuur verminderen, zodat gebruikers en channelpartners hun bedrijven snel kunnen schalen. De toevoeging van het Metallic-portfolio aan ArrowSphere brengt toonaangevende oplossingen voor gegevensbescherming naar klanten die op zoek zijn naar betere manieren om gegevensverlies en downtime te voorkomen, bescherming te bieden tegen cyberbedreigingen en te voldoen aan de groeiende eisen op het gebied van compliance en governance", zegt Thad Keating, wereldwijd vicepresident GTM van Metallic. "We zijn verheugd dat Commvault's langdurige samenwerking met Arrow alleen maar sterker wordt nu we de volgende fase van Metallic's evolutie ingaan."

Het ArrowSphere-platform van Arrow helpt channelpartners hun cloudbusiness te beheren, te differentiëren en te schalen. De marktplaats omvat alle toonaangevende hyperscale providers, evenals publieke en private IaaS-, PaaS-, SaaS-, HaaS- en cloud software-aanbiedingen. Het platform biedt end-to-end cloud lifecycle management met functies zoals geautomatiseerde provisioning, uitgebreide facturatie-integratie, rapportage en voorspellende analyses. ArrowSphere biedt ook een white-label turn-key marktplaats die kanaalpartners kunnen gebruiken om eindklanten in staat te stellen hun eigen transacties te beheren.

Terug naar nieuws overzicht