Cisco waarschuwt voor losse schroeven in UCS-chassis

04-12-2021 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Cisco waarschuwt voor losse schroeven in UCS-chassis

Cisco waarschuwt gebruikers van zijn UCS X9508 chassis voor een losse schroeven. De stroommodule kan hierdoor in sommige gevallen niet goed vastzitten aan het chassis en loskomen indien de stekker uit de unit wordt getrokken. Cisco benadrukt dat slechts een klein aantal van de UCS X9508 units door het probleem zijn getroffen.

In een waarschuwing meldt Cisco dat een aantal schroeven die bedoeld zijn om de stroommodule vast te maken aa het chassis niet goed zijn aangedraaid. In sommige gevallen is het UCS X9508 chassis hierdoor verscheept naar klanten zonder dat de stroommodule goed is bevestigd.

Gebruikers kunnen de schroeven zelf aandraaien met behulp van een T10 torx schroevendraaier. Deze moet worden aangedraaid met een kracht van 4,5 tot 6 lb, omgerekend zo'n 20 tot 27 Nm. Indien dit niet mogelijk is kunnen gebruikers er ook voor kiezen de schroef handvast aan te draaien. Voordat de schroef kan worden aangedraaid is het noodzakelijk de stroom van eventuele servers in het rack evenals het chassis te halen.

Terug naar nieuws overzicht