Microsoft Teams Essentials is beschikbaar

04-12-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Microsoft Teams Essentials is beschikbaar

Microsoft kondigt de algemene beschikbaarheid aan van Teams Essentials, het allereerste zelfstandige Microsoft Teams-aanbod, speciaal ontworpen voor kleine bedrijven. Teams Essentials biedt kleine bedrijven een professionele en betaalbare vergaderoplossing ter ondersteuning van samenwerking, verbinding en productiviteit in een hybride werkomgeving. Met 4 dollar per persoon, per maand, is Teams Essentials een oplossing voor online vergaderingen en samenwerking op de markt.

“We weten hoe moeilijk de afgelopen 20 maanden zijn geweest voor kleine bedrijven. Ze moesten extreem flexibel zijn om zich aan te passen, vaak met beperkte toegang tot tools en technologie”, zegt Jared Spataro, corporate vice president Modern Work bij Microsoft. "Teams Essentials is speciaal gebouwd om te voldoen aan de unieke behoeften van kleine bedrijven, waardoor ze kunnen gedijen in dit nieuwe werktijdperk."

Teams Essentials biedt uitgebreide limieten en functies voor het hosten van professionele vergaderingen en samenwerken op één plek:

Onbeperkte groepsbijeenkomsten tot 30 uur

Vergaderingen met maximaal 300 personen

10 GB cloudopslag per gebruiker

Teams Essentials bevat ook bestaande en nieuwe mogelijkheden die beschikbaar zijn in de gratis versie van Teams om aan de behoeften van kleine bedrijven te voldoen:

Voor eenvoudige, gemakkelijke uitnodigingen is alleen een e-mailadres vereist. Gebruikers hoeven zich niet aan te melden, in te loggen of Teams te installeren om deel te nemen aan een vergadering.

Naast integratie met Outlook Agenda, maakt de nieuwe Google Agenda-integratie het gemakkelijk om vergaderingen in Microsoft Teams te plannen. *Komt binnenkort

Professionele vergadertools en -mogelijkheden zoals vergaderlobby, virtuele achtergronden, Together-modus, live ondertiteling en live reacties.

Verlies nooit context of continuïteit met altijd beschikbare chats in Microsoft Teams.

Start snel een groepsproject en organiseer vergaderingen met iedereen, wijs taken toe aan teamgenoten en maak peilingen om snel feedback te ontvangen, allemaal in één hub met de nieuwe groepschatsjabloon voor kleine bedrijven. *Binnenkort beschikbaar voor desktop en web

Terug naar nieuws overzicht