GTT verbindt vestigingen Air France-KLM op vijf continenten

05-12-2021 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

GTT verbindt vestigingen Air France-KLM op vijf continenten

GTT Communications, leverancier van cloudnetwerken voor multinationals, levert een deel van het wereldwijde managed WAN van Air France-KLM. De managed WAN verbindt vestigingen in 37 landen op vijf continenten met elkaar.

Air France-KLM gaat gebruikmaken van GTT’s Wide Area Networking om een deel van haar kantoren en luchthavens te verbinden en medewerkers en klanten te ondersteunen. GTT levert connectiviteit inclusief end-to-end SLA’s om de beschikbaarheid van bedrijfskritische systemen te garanderen.

Kosten optimaliseren

“Ons bedrijf brengt mensen, economieën en culturen samen. Veilig en betrouwbaar informatie delen is de sleutel tot ons vermogen om onze bedrijfsdoelen te bereiken,” zegt Wouter Couzij, Manager WAN, Air France-KLM. “We hebben GTT gekozen als onze partner om een veerkrachtig en veilig wereldwijd netwerk op te zetten, omdat zij ons kunnen helpen onze kosten te optimaliseren door connectiviteit te bieden tegen een concurrerende prijs en flexibele voorwaarden.”

“We zijn verheugd Air France-KLM met onze wereldwijde beheerde netwerkdiensten te kunnen ondersteunen in haar netwerkoptimalisatietraject”, aldus Tom Homer, GTT Division President, Europe. “Als wereldwijde leverancier van cloudnetwerken met uitgebreide ervaring op het gebied van beheerde diensten, maakt GTT de netwerktransformatie-initiatieven, continue innovatie en flexibiliteit mogelijk die luchtvaartmarktleiders zoals Air France-KLM helpen om hun klanten beter te bedienen.”

Terug naar nieuws overzicht