NVM sluit samenwerking met Solimas

02-12-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

NVM sluit samenwerking met Solimas

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM) heeft gekozen voor Solimas als haar nieuwe ICT-partner. De overeenkomst werd op 12 november 2021 ondertekend door Arthur Schellekens (NVM) en Remo del Mistro (Solimas).

ICT is voor NVM cruciaal om haar leden op een zo professioneel en klantvriendelijk mogelijke manier te bedienen. NVM zocht dan ook naar een ICT-partner die de organisatie de komende jaren kan helpen bij het inzetten van ICT als competitive advantage, NVM kan ontzorgen op het gebied van device lifecycle management en uitstekende eindgebruikersondersteuning kan bieden met behulp van een skilled servicedesk. Daarbij was een sterke company en culture fit tussen NVM en de nieuwe ICT-partner van groot belang. Na een uitgebreid selectietraject heeft NVM gekozen voor Solimas als nieuwe ICT-partner.

Derk-Jan Uijl, IT-Manager van NVM: “Wij hebben een relatief klein ICT-team en besteden veel beheer activiteiten uit. Voor een goede samenwerking is het van belang dat we elkaar begrijpen en dat we beiden gefocust zijn op dezelfde speerpunten. Met Solimas halen we in partner in huis die meedenkt en net als ons gericht is op het leveren van een veilige, gebruiksvriendelijke ICT-werkomgeving en een goede eindgebruikers ondersteuning.”

Gerard de Weerd, CEO van Solimas: “We zijn ontzettend trots dat een toonaangevende organisatie als NVM haar vertrouwen in ons uitspreekt in de vorm van dit partnership. Solimas positioneert zich in de markt met de strategie, big enough to handle, small enough to care. Dat deze onderscheidende strategie aansluit bij de ambitieuze doelstelling van NVM is een prachtig compliment. Solimas heeft namelijk met ruim 100 medewerkers voldoende slagkracht en is tevens in staat om middels haar locaties uitstekende services te verlenen. Altijd dichtbij. Wij zien daarom met vertrouwen uit naar een mooie en langdurige samenwerking.”

Terug naar nieuws overzicht