True is partner van SaaS Community

Guido Bruijn

02-12-2021 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

True is partner van SaaS Community

True is sinds november 2021 partner van SaaS Community. Dit is een platform waarop SaaS-ondernemers elkaar kunnen ontmoeten en inzichten kunnen delen.

Als onderdeel van de samenwerking is True een van de (blog)partners van SaaS Community. “Om bij te dragen aan de kracht van communities en de groei van SaaS-bedrijven, zijn we altijd op zoek naar strategische partners. We zijn bijvoorbeeld één van de 3 Nederlandse Microsoft Azure Specialists for ISVs. In de zoektocht naar partners kom je soms onverwachte jonge communities tegen, zoals SaaS Community”, zegt Guido Bruijn (foto), Campagne Marketeer bij True. “Het platform is nog heel jong, gestart in 2020, en kent een kleinschalige opzet. Niels heeft al bekende namen aan het platform weten te binden, zoals Marvia, Moneybird, Harver, Datatrics en Bynder.”

Specialistische kennis delen

“True is een ambitieus bedrijf met mooie groeiplannen”, zegt Niels Pas, oprichter en eigenaar van SaaS Community. “Net als Saas Community richt True zich op SaaS-bedrijven. De SaaS-markt beweegt snel en groeit enorm. Ondernemers en IT-managers zijn daardoor altijd op zoek naar de laatste ontwikkelingen. Het delen van specialistische kennis is van grote toegevoegde waarde aan de community.”

Niels vervolgt: “Met dit partnerschap versterken we elkaar daarvoor. Denk aan kennis delen, workshops organiseren en het SaaS-ecosysteem in Nederland én Europa ondersteunen met informatie en technologie.”

Guido: “We zullen artikelen publiceren om kennis, informatie en inzichten te delen. Zo hebben we een vliegende start met het partnerschap gemaakt met ons eerste artikel, over het selecteren van een Managed Kubernetes Provider (in het Engels). Daarnaast vind je onze banners terug op de homepagina en op de company finder pagina. En als het weer mag, willen we een fysieke meet-up of rondetafeldiscussie organiseren!”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud